donderdag 16 november 2017

Swiss sense alexandrium

Swiss sense alexandrium

Vind bedden winkel als je nu zoekt. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Boxsprings tegen lage prijzen. Bestel hier bedden online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Swiss sense alexandrium

De prachtig gepresenteerde boxsprings laten je kennismaken met alle soorten en stijlen. Naast alle soorten boxsprings maak je kennis met de ruime collecties matrassen, topmatrassen, beddengoed en de verschillende accessoires. De boxspring- en matrassencollectie bestaan uit producten met een wereldwijde herkomst. Stuk voor stuk voor de beste prijs verkrijgbaar. Ontdek ons uitgebreide assortiment actiemodellen én nieuwe boxsprings en vind jouw droombed.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Met ruim winkels is er altijd een winkel in de buurt waar je de kwaliteit en het ligcomfort van de complete collectie kunt ervaren. Hier vind je matrasen vanaf €9-, boxsprings vanaf €6en nog veel meer! Swiss Sense heet je van harte welkom in onze prachtige winkel in Nijmegen.


Deze collectie bestaat uit afgeprijsde showroommodellen én unieke nieuwe boxsprings, samengesteld speciaal voor jou. Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze slaapadviseurs. Lits boxspring à bon prix. Commandez facilement sur Kays!


Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Je kan bij ons terecht voor een unieke boxspring-ervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Nu Winter Sale bij Swiss Sense. Profiteer tijdens de hele winter van de mooiste acties.


Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze slaapadviseurs. De matrassen zouden worden geleverd in week 22. We doen een aanbetaling en gaan met een goed gevoel naar huis.


Dit is een beetje een nutteloze reactie. Dat de onrust in de wereld wat met de vertraging te maken heeft wil ik niet uitsluiten maar is niet direct een probleem. Ontdek onze uitgebreide collectie boxsprings, matrassen of beddengoed in één van onze winkels of kijk op SwissSense. De winkel is ruim opgezet en bestaat uit twee verdiepingen.


Swiss sense alexandrium

Een lift en roltrap zijn aanwezig, dus ook voor rolstoel- en rollatorgebruikers is de winkel geheel toegankelijk. Woonmaand bij Swiss Sense. Kort geleden hadden we een nieuw splittop matras nodig voor onze Swiss sense boxspring. Onze wens was een topper mer pocketveren voor betere ventilatie.


Het bezoek aan Alexandrium was zeer prettig. Het doel is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Met 1jaar ervaring in de beddenwereld en ruim winkels verspreid over Nederlan België, Duitsland en Oostenrijk is familie Diks dé expert op het gebied van slapen.


Ben je op zoek naar een klassiek model of hou je meer van modern? Met een matras van Swiss sense komt mijn droom uit! Zoals de titel al aangeeft komt met de aankoop van dit matras mijn droom uit.


Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts