woensdag 6 september 2017

Wonen in milaan

Ben je nog steeds op zoek naar een kamer? Voor of dagen in Milaan. Expats Lotte Smit (33), Paul Schalekamp (34) en Elvira Chavanu (51) vertellen over hun ervaringen in Milaan.


Wanneer je een appartement in het centrum huurt, betaal je toch al snel rond de 2. Reserveer online, laagste prijzen.

Laat je inspireren op OTTO. Design, Functie en comfort. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Italië staat op de tweede plaats in Europa voor het aantal leegstaande huizen.


In Stazione Centrale of in Bovisa, waar je dankzij de trein en metro zo bij Politecnico bent, bereik je binnen minuten het centrum. Vandaag bezoeken we een unieke boerderij in de stad: Cascina Cuccagna. Wie Versace en Armani zegt, denkt meteen aan Milaan.

De belangrijkste stad in het noorden van Italië is daarmee toonaangevend op vlak van fashion. Deze fantastische plek biedt echter heel wat meer dan mode alleen. Wij zetten voor jou de leukste hotspots uit de hipste delen van de stad op een rijtje. Wonen tussen de planten: Bosco Verticale.


De torens van Bosco Verticale zijn toch wel een van de meest groene gebouwen in heel Milaan. De mensen die in deze flats wonen leven in een verticaal bos tussen duizenden bomen en struiken. De planten schijnen zo uitgekozen te zijn dat ze het hele jaar door het gebouw groen kleuren. Autorijden gaat hier samen met toeteren en hoe verder je naar het zuiden trekt, hoe lustiger er geclaxonneerd wordt.


Enkel op de gevaarlijkste kruispunten blijven ze paraat. Milaan heeft 1vierkante meter groen per. Boek nú veilig en voordelig bij Bebsy. Veel merken tonen daarom alleen – of samen met ander- en – compleet ingerichte huizen en appartementen tijdens de designweek.


Begin april vond de Salone del Mobile plaats in Milaan. Boek een woning en voel je overal thuis met HousingAnywhere. Naast uitgebreide oudejaarsdiners zijn er ook verschillende evenementen in theaters en muziekzalen.


Van balletvoorstellingen tot musicals en oudejaarsconcerten.

Bijzonder wonen “Have nothing in your house that you do not know to be useful, or believe to be beautiful. Luca Tilche van interieurwinkel Arform werkt volgens die beroemde uitspraak van William Morris. Zoek naar wonen en huren in milaan op Kelkoo. Vergelijk alle wonen en huren in milaan aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Na je bezoek aan de inspiration store van Goossens wonen , nestel jij je op een regenachtige zondag heerlijk op je kleine hoekbank met een goed boek.


En met een warme beker chocolademelk erbij en een lekker warme plaid over je voeten kan je dag zeker niet meer stuk. Hoewel we er maar één keer per jaar overnachten, staan we toch als vaste klant geregistreerd bij hotel Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts