vrijdag 22 september 2017

Riviera maison buon appetito

Riviera maison buon appetito

Voor 23:bestel morgen in huis. Pip Studio uit ons aanbod! Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Het Buon Appetito servies is uitgebreid en wel met deze bijpassende schalen. De maat M is bestemd voor soep of yoghurt en de maat L is handig voor stokbrood of een. Van strak en modern tot sierlijk en landelijk, bekijk alles. Wij hebben dit gedaan met ons bestseller Buon Appetito servies. Een fijne, grote beker voor koffie, thee of.


Deze handige voorraadpot heeft drie verdiepingen en om van de ene etage naar de andere te komen, hoeven er geen trappen te worden gelopen. Dat is toch fijn, wanneer. Aan de tafelsetting kan het zeker niet liggen.


Riviera maison buon appetito

Dit nieuwe servies met borden in drie verschillende maten maken elke maaltijd compleet. Vergeet na afloop niet de Complimenti alla cuoca, de complimenten aan de kok te geven! Het populaire RM Signature servies bijvoorbeeld is gemaakt van porselein wat een luxe uitstraling geeft en is voorzien van de letters RM. De borden en schalen van deze serviesset zijn alle seizoenen te gebruiken door de subtiele effen kleur. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


The Buon Appetito crockery set has been expanded with these matching bowls. Het servies is van hoogwaardige kwaliteit porselein gemaakt en een echte eye-cather op uw eettafel. Size ’M’ is suitable for soup or yoghurt, and size ’L’ can be used for baguettes or a sumptuous salad. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Riviera maison buon appetito

Buon appetito betekent natuurlijk ‘eet smakelijk’ in het Italiaans. Toegevoegd aan het Buon Appetito servies: de Buon Appetito Mug. Een driedubbeldekker gevuld met allerlei lekkers: dat ziet er gezellig uit!


Added to the Buon Appetito tableware: the Buon Appetito Mug. A nice big mug for coffee, tea or delicious hot chocolate. Vanwege zijn platte vorm blijft het servet mooi liggen en rolt hij niet om. De gouden letters wensen jou veel smakelijke momenten. Maison Buon Appetito offre, via son épicerie fine, une gamme de produit italien de qualité supérieur.


En die ga jij zeker hebben door de drie onderdelen. Dankzij het glas is het wel lastig de verleiding te weerstaan! Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten.


Bekijk het Rivièra Maison aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel! Deze platte servetring is perfect voor bij het Buon Appetito servies van Rivièra Maison. Druk dan op de product informatieknop.


Voor het gehele assortiment van Rivièra Maison heten wij je van harte welkom in ons tuincentrum. Wij als Premium Dealer van Rivièra Maison bieden je een groot en divers aanbod. Etaleer jouw voorraad mooi met de Buon Appetito voorraadpot van Rivièra Maison. Deze servetring is van het merk Riviera en behoort tot de Buon Appetito serie. De zilveren servetring is gemaakt van messing.


Deze glazen voorraadpot is centimeter hoog, heeft een diameter van centimeter en een glazen deksel. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts