vrijdag 15 september 2017

Delfts blauw servies

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Zoek naar delft blauw op de nieuwe KensaQ. Delfts Blauw serviesgoed online kopen?


Dit stenen serviesje komt uit de verzameling van mijn oma en mag voor een leuk prijsje naar een andere liefhebber! Bekijk alles met delfts blauw servies !

Blauwe Servies koop je eenvoudig online bij bol. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Er hangt wel een prijskaartje aan. Bezoek de Royal Delft Experience.


Kies uit 3producten vanaf € 50. Bestel Servies Blauw bij fonQ. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vind hier alles voor uw gedekte tafel. Alle borden in deze collecties zijn vaatwasserbestendig doordat ze worden gedecoreerd met een transfertechniek. De naam blijkt weloverwogen gekozen: “Ik wil mensen een feest op tafel voorschotelen. Het aardewerk werd gemaakt vanaf de zestiende eeuw en had haar bloeiperiode in de zeventiende eeuw.


Veel mensen hebben thuis nog steeds wel een tegeltje uit die tijd. Afbeeldingen van origineel delftsblauw servies van eigen fabrikaat. Een servies om uw gasten mee te imponeren! De handgemaakte collectie bestaat uit items waaronder borden met rand voor formeel dineren en moderne coupe borden voor een informelere setting.


Denk maar aan een seventies. Er zijn wandborden met molens, bloemen, tulpen, meisje met de parel, Hollands landschap. Je zocht naar: delfts boch! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Dit vrolijke servies is gemaakt door twee… Meer. In de keuken, aan de eettafel, of bij een borrel met een stukje kaas. Van beschuit tot meel, en natuurlijk het ontbijt.

Schitterend versierd met ontwerpen uit de Nederlandse geschiedenis, of geïnspireerde modernere varianten zijn deze voorraadpotten een aanwinst voor elke keuken. Toch is deze trend wereldwijd een fenomeen. Op Pinterest is ‘ Delft inspired interior’ een echt hit en zie je prachtige interieurs tot ver over de grens met wit en blauw. Deze look leent zich vooral goed voor vaasjes en ander servies.


Iedereen kent wel de blauwwitte servies van aardewerk. Stel je eigen servies samen met deze koopjes of neem zelf de kwast in de hand. Typisch Hollands levert snel uit eigen voorraad.


Gratis verpakt in Hollands geschenkpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts