dinsdag 26 september 2017

Hanglamp bamboe

Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Bedien ze met je Telefoon of Stem. Alle Accessoires, al vanaf € 1. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Binnenverlichting tegen laagste prijs. De bamboe hanglampen kan je goed toepassen in een botanisch interieur. Bamboe hanglampen zijn mooie voorbeelden van natuurlijke lampen. Als je zoekt naar een handgemaakte lamp kan je ook goed terecht bij bamboe hanglampen. Geeft een zacht glanzend licht, dat je huis een warme en uitnodigende sfeer geeft.


Geeft zowel gericht als algemeen licht en erg praktisch voor het verlichten van je eettafel. Dit product is CE-gecertificeerd. Elk exemplaar van deze lamp is uniek, omdat ze zijn gemaakt van bamboe met natuurlijke kleurvariaties en met de hand zijn geweven door vakkundige handwerkers.


Door de open structuur van de kap worden er mooie decoratieve lichtpatronen op de muren gecreëerd.

Door het gebruikte hout in combinatie met de natuurlijk kleur past deze hanglamp perfect in een Scandinavisch interieur. Een blikkenvanger waarbij de schoonheid zit in de natuurlijke uitstraling en mooie vorm. De natuurlijke lamp is gemaakt van bamboe hout.


De lampenkap monteer je eenvoudig en netjes aan je plafond. Bekijk de mooiste hanglampen van riet, rotan of bamboe op Shopinstijl. Laat je inspireren en shop direct bij een van onze betrouwbare partners!


Bamboe groeit snel, is sterk en gaat heel lang mee. Daar heb je heel lang plezier van. Orientique heeft ontzettend leuke lampen gemaakt van bamboe die heel leuk boven de eettafel staat, of juist iets kleinere lampen die boven de salontafel helemaal tot hun recht. De hanglamp Indy small is een ware toevoeging voor jouw interieur.


De kap (ø 44cm), gemaakt van bamboe , geeft de lamp een hippe uitstraling en zorgt direct voor sfeer in huis. Het natuurlijke materiaal ( bamboe ) maakt iedere lamp uniek in zijn soort. Een hanglamp van bamboe of riet past bijvoorbeeld goed in een bohemian inrichting. Houd je meer van wat strakkere ontwerpen? Kies dan eens voor een hanglamp van glas.


En voor de liefhebbers van een klassieke, trendy inrichting hebben we hanglampen in goud of messing bij fonQ. Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Deze stijlvolle hanglamp is gemaakt van strookjes bamboe die met de hand zijn gevlochten. Hierdoor heeft elke lamp een eigen unieke uitstraling die dus nooit helemaal perfect rond is. Dit geeft wel een speels effect aan jouw Bohemian interieur, want daar hoeft niet alles perfect te zijn! De kap (ø 55cm), gemaakt van bamboe , geeft de lamp een hippe uitstraling en zorgt.


Onze bamboe hanglampen worden 1 met de hand gemaakt van natuurlijke materialen in Bali. De stroken bamboe worden met behulp van een ijzeren frame tot een model gevlochten en voorzien van een lampenfitting. Maar ook van een traditionele bamboemand kunt u een bamboe lampenkap.


Op zoek naar een gave hanglamp in botanische stijl? Dan is deze lamp van Bloomingville perfect passend. Wanneer de lamp aan staat geeft deze een sfeervol licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts