maandag 18 september 2017

Glazen raamhangers

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Huis- en tuin decoratie van het mooiste glas ! Kleurrijke glazen raamhangers of een paar glazen vogeltjes voor het keukenraam.


Maar ook met de feestdagen, bijvoorbeeld met kerst of pasen, zijn de glazen hangers prachtig om je huis mee te decoreren. Elke suncatcher is uniek en handgemaakt in eigen atelier van Gaaf! Exclusieve glaskunst van schaal tot sieraad!


Handwerk uit eigen atelier.

Je zocht naar: glazen raamhanger ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Glashangers in alle kleuren, soorten en maten! Glazen hangers voor aan een ketting, gemaakt van de mooiste soorten glas in eigen atelier. De glazen hangers zijn perfect te combineren met de andere glazen sieraden zoals een uniek setje glazen oorbellen, een armban ring, of sierlijke broche.


Een handbeschilderde glas in lood raamhanger met een afbeelding van een middeleeuwse boogschutter. Raamhangers van glas en glas in loo een mooi sieraad voor ieder raam. Koop en verkoop glazen raamhanger eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Prachtige grote lange glas lood raamhangers , mogen los verkocht worden. Euro per stuk of een leuk bod vergeet aub niet om o. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Glazen raamhanger gemaakt van helder paars, roo blauw en groen gekleurd glas.


Een tweedelig raam gemaakt door middel van glasfusing (warm glas versmelting) van speciaal glas in eigen atelier. Deze glazen raamhanger is gemaakt van heldere glassoorten en daarom een prachtig object om bijvoorbeeld voor de ramen op te hangen.

Durobor Spritz Glazen StuksKan jij ook niet meer wachten dat je op het terras zit met een lekkere cocktail? Met deze Spritz glazen met een inhoud van cl haal je het Italiaanse zonnetje in je woning. Het fraaie design is speciaal gemaakt voor het lekkere frisse drankje. De elegante vorm van het glas maakt dit glas een echte blikvanger op. Deze glazen raamdecoratie kan je ophangen op verschillende manieren omdat het glas is opengewerkt.


De in facet geslepen glas -kristallen raamhangers , ook wel regenboogkristallen in de Feng Shui genoem die je bij ons kunt kopen laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en een prachtig kleurenspectrum laat zien op wanden, vloeren en plafond. Glas is erg geschikt als raamdecoratie. Bekijk alles met glas in lood raamhanger ! Voor objecten, voorstellingen, logo's geboortekaartjes etc.


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! De gebruikte techniek hangt. Onder het item wie ben ik kunt u wat over zijn achtergrond lezen.


Het item geschiedenis en techniek geeft in het kort weer wat u van glas -in-lood tegenkomt in de geschiedenis en bij de techniek van het maken van een glas -in-lood raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts