dinsdag 19 september 2017

House doctor molecular hanglamp

Ontdek alles van House Doctor online bij Wehkamp! Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. Philips Hue uit ons aanbod! Bekijk de nieuwe collectie van House Doctor online bij de Bijenkorf.


Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Doordat de kap niet afgesloten is, geeft deze lamp een helder licht dat je interieur sfeervol verlicht.


De lamp heeft vijf messing peertjes, die vastzitten aan stangen met een zwarte coating. De hanglamp is een kunstwerk op zich. En staat ook prachtig wanneer het licht niet ingeschakeld is. Hang deze bijzondere lamp boven de eettafel of in je.


House Doctor hanglamp Molecular De Molecular hanglamp van House Doctor is een imposante lamp met maar liefst zeven lichtbronnen. Dankzij het industriële design met de koperen elementen past deze House Doctor lamp helemaal in het. De House Doctor Molecular small hanglamp is gemaakt van ijzer en messing.


Deze robuuste hanglamp is voorzien van een snoer van circa meter lang, zodat je hem gemakkelijk kunt ophangen. Ben je op zoek naar een grotere hanglamp of wil je graag een bijpassend exemplaar? De mooie hanglamp Molecular van House Doctor is een lamp die een praktische lichtbron combineert met een extra stukje persoonlijkheid in je huis.


De lamp bestaat uit vijf messing fittingen die aan vijf zwarte verstelbare stangen van ijzer met een zwarte coating zijn gemonteerd. House Doctor vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis. Bestel House Doctor Molecular bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 900. Grote selectie en €verzendkosten!


Deze hanglamp Molecular is van het merk House Doctor. Deze moderne interpretatie op de klassieke kroonluchter is vervaardigd uit ijzer, afgewerkt met een zwartkleurige coating. De zeven aanwezige fittingen zijn voorzien van een gouden kleur, een speelse twist binnen het functionele design. De lamp is gemaakt van ijzer met een zwarte en messing coating.


House doctor molecular hanglamp

Deze designlamp bestaat uit drie ijzeren buizen met een lamp aan het uiteinde. De ene buis hangt verticaal aan het plafond en de andere twee zijn daar dwars op bevestigd. Deze twee buizen kun je door middel van een scharnier zelf verstellen.


Dit zorgt voor een mooi lichtspel in de ruimte. Hang Molecular boven een robuuste eettafel, of in de hal. Dit populaire model spotten we tegenwoordig steeds vaker in hippe woonbladen en op internet.


House doctor molecular hanglamp

Dat vinden wij heel begrijpelijk, want deze lamp is een echte sfeermaker! Zo is hij tof boven de keukentafel, maar ook in de slaapkamer of ruimte entree. Deze mooie hanglamp Molecular van House Doctor is een lamp die een praktische lichtbron combineert met een extra stukje persoonlijkheid in je huis.


Deze imposante lamp heeft een prachtig ontwerp van stevig ijzer en een moderne afwerking van mesing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts