woensdag 27 september 2017

Metallic behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels.


Of het nu gaat om een funky- en futuristische look of een muur met een moderne twist, metallic effecten kunnen uw muurontwerp een boost geven - van zwaarmoedige zilvernuances tot sprankelende glittereffecten. Ben je op zoek naar metallic behang om jouw interieur helemaal af te maken? Bij Behangwebshop vind je diverse soorten metallic behang dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie metallicbehang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie. Het metallic behang geeft een sierlijke glans op de muur. Het prachtige behang van A. Création geeft een ruimte het uiterlijk van een grote zaal.


Wanneer zonlicht of een lamp op het behang schijnt, ontstaat er een prachtige gloed. Het behang met gemetalliseerde oppervlakken laat zonlicht reflecteren. Metallic Behang Heeft u interieur wat extra glans nodig?


Met onze metallic behang collectie zit u goed! De uitgebreide collectie metallics geven een luxe uitstraling aan uw interieur.

Of het nu gou zilver, koper of een metaalfinish is: bij ons bent u aan het goede adres voor het meest luxueuze metallic behang. Daarbij laat het volgens Britse interieurarchitecte Joanna Thornhill je ruimte groter lijken. Het zou hetzelfde effect hebben als een spiegel of een lichte muur. Wij geven je inspiratie voor stijlvol metallic behang in huis.


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Creër een leuk effect met metallic verf, glansverf of glitterverf.


Diverse soorten kleuren metallic -, glans en glitterverf vind je in ons assortiment. Behang en verf: goedkoop en voor elke ruimte in huis Bij Kwantum slaag je altijd voor je behang en verf in allerlei soorten en kleuren. Hier vind je een ruim collectie in diverse soorten behang en (krijt)verf. Ook voor plakfolie kun je bij ons terecht. Ook inspiratie en tips over behang geven we je graag.


Bij Femkeido shop je jouw favoriete design-merken als Hay, Muuto, Moooi en Normann Copenhagen. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Vind de beste selectie metallic behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit metallic behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Curious is een extravagante collectie geïnspireerd door de schoonheid van dierenhuiden.

De dierenhuiden gaan samen met een licht klassieke touch, elegant behang met een textuur van leer, wordt gecombineerd met prachtige ornamenten. Opvallend in deze collectie zijn het croco en veren behang beide bedekt met een subtiel metallic effect. Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken.


Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren.


Dan kun je beter kiezen voor verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts