maandag 11 september 2017

Teakolie voor tuinmeubelen

Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De grootste collectie tuinsets vind je hier! Tuinsets tegen de laagste prijzen. Let op, het behandelen van meubelen met teakolie of een sealer doe je alleen voor het kleurbehoud van je meubel, niet om de levensduur te verlengen. Nooit een afdekhoes gebruiken.


Wij adviseren nooit een afdekhoes te gebruiken voor tuinmeubelen. In het verleden hebben wij deze wel in het assortiment geha maar hier zijn we vanaf gestapt. Teakolie speciaal voor optimaal onderhouden van tuinmeubels.

Hermadix TOFF (Teak Oil For Furniture) teakolie is speciaal ontwikkeld voor teakhouten tuinmeubelen. Echter ook geschikt voor andere hardhoutsoorten. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën garandeert het behoud van het natuurlijke karakter van het kostbare teakhout. TOFF is waterafstotend en voorkomt vervuiling en vergrijzing. Nieuwe teak of hardhouten tuinmeubelen verliezen hun natuurlijke tint onder invloed van UV-licht en weer en wind waarbij de warme kleur van het hout verdwijnt.


HERMADIX toff teakolie voor tuinmeubelen 750ml. Hermadix temperzon Lees meer De beschikbaarheid van dit product wordt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


HG verzorgende meubelolie voor teak is speciaal ontwikkeld om meubels van teak te voeden en beschermen. U bent van harte welkom in onze 2. In een handomdraai bij u geleverd. Teakhouten tuinmeubelen kunnen in principe het gehele jaar buiten staan. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Lak vormt een laagje over het hout.


Tuinmeubelen kun je behandelen met lak, beits of olie. Daardoor is het hout beter bescherm maar de lak kan ook barsten of brokkelen en dat ziet er niet uit. Olie trekt er verder in dan beits- en uv-beschermlagen.

Bij elke vorm van behandelen wordt het hout donkerder, daar het gebruikte beschermmateriaal er voor een gedeelte intrekt. Hermadix Toff, excellente bescherming voor teakhouten tuinmeubelen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op basis van speciale oliën die het behoud van het natuurlijke karakter garanderen. Waterverdunbaar, dus minder mileubelastend dan gewone teakolie.


Bevat geen siliconen en kan desgewenst overgeschilderd worden. Voedt het hout, zodat het soepel blijft en conserveert. Ideaal voor oude tuinmeubels.


Complete kit voor het reinigen van teak en andere hardhouten tuinmeubelen of constructies. Naast drie producten bevat deze kit ook een fijne zandspons, een schuurspons en een verfborstel voor het inoliën van uw tropisch tuinhout. Teaksealer is daarentegen alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Het grote voordeel van teaksealer is dat deze weinig tot niet verkleurt. Er wordt steeds maximaal laag per dag aangebracht.


Je houten tuinmeubelen hebben het soms zwaar te verduren in verschillende weersomstandigheden. Het is daarom aan te raden om je tuinmeubelen met regelmaat te onderhouden, het liefst elke keer aan het eind van het zomerseizoen. Natuurlijk kun je voor advies en onderhoudsmiddelen bij Intratuin terecht. Tip: Veel houten tuinmeubelen zijn zo mooi vormgegeven dat het ook in een serre of woonkamer past.


In elk interieur zijn de kleine – vaak inklapbare – bijzettafels heel handig. Wil je liever tuinmeubelen van een ander materiaal?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts