vrijdag 15 september 2017

Stof cupro

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Design van gerenommeerde merken. Net zoals de meeste cellulosevezels krimpt cupro amper, heeft een goed vocht absorberend vermogen en kreukherstellende kwaliteiten.


Dit vind je in het textiel-lexicon van een modefirma. Het wordt gemaakt van zuivere cellulose, is zacht en soepel.

Het heeft vaak een fraaie, zijde-achtige glans, maar kan ook met matglans geleverd worden. Cupro wordt ook wel kunstzijde genoemd. Omdat de cupro -draad tienmaal zo fijn is als natuurzijde, zijn cupro - stoffen heel licht. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen , fournituren, accessoires en patronen. Bij Mae Sue hebben we op dit moment een paar kledingstukken gemaakt van cupro , van het merk Näz.


Näz heeft de deadstock- stof gebruikt voor prachtige tops en jurken. Overgebleven stoffen van cupro vind ik een duurzame. Onze stof van de week van 14.

Prijs van de week: EUR Geldig. De grondstof is cellulose. Deze rayonsoort heeft een grote sterkte, heeft een milde glans en een goede wasbaarheid. De stof valt soepel en is relatief kreukvrij.


Door acetaat aan de kunstzijde toe te voegen worden de vezels versterkt, waardoor niet alleen de sterkte maar ook de kreukvastheid toeneemt. Het product heet dan acetaatviscose. Winter cupro glans stof , zwart. Eenvoudig gezegd zijn beide stoffen luxe viscosekwaliteiten met een mooiere uitstraling dan ‘gewone viscose’: ze kreuken minder en hebben een fraaiere glans. Je kunt ze bovendien goed zelf wassen.


Sommige stoffen liggen in ons magazijn. Wilt u er zeker van zijn dat u deze stof direct in de winkel kunt bekijken? Klik dan op bovenstaande button en wij leggen dit product voor u klaar in de winkel. Wij sturen u een bericht zodra de stof in de winkel klaar ligt.


Geheel kreukvrij zijn stoffen waarin een belangrijk percentage viscose is verwerkt, echter nooit. En uit geweven, gebreide cupro stof cupro jacquard. En of cupro stof cupro jacquard garen geverfd , geborduurde of afgedrukt is.


Er zijn cupro stof cupro jacquard leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Kan jij je een heerlijker stofje voorstellen voor op vakantie? De ideale all-rounder op vakantie. Door de soepelheid valt deze stof mooi om je lichaam heen. Dat de stof van katoen is.


Verder weet ik er eigenlijk weinig van. Ben benieuwd of iemand meer kan vertellen hierover. Waar komt de naam vandaan.


Wat is het grote voordeel van deze stof t. Hoe wordt het precies verkregen e. Het valt soepel en kreukt weinig. Nat ophangen, niet wringen, en aan de binnenkant strijken als het nog wat vochtig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts