woensdag 20 september 2017

Stenen muur behang

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Bekijk dan de mogelijkheden van steen behang.


Creëer gemakkelijk een mooie steenlook en kies uit verschillende dessins. Ga voor een aardse en rustgevende stijl met een stenen muur die net echt lijkt. Baksteen behang van KARWEI maakt dit makkelijker en betaalbaarder dan ooit. Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur.


De collectie stenen is breed. Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels. Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren , muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal.


Stenen muur behang

De naam zegt het al, dit behang is voorzien van een baksteen of stenen muur motief. Het baksteen behang kan enkel uit stenen bestaan maar ook gecombineerd zijn met bijvoorbeeld houten balken zoals men deze tegenkomt in oudere gebouwen. Voor een wat hippere look is dit behang er ook met bijvoorbeeld fotolijstjes of andere. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Tijdloze oplossing Hoewel baksteen nog steeds een van de meest gebruikte materialen in de bouwsector is, wordt het tegenwoordig vooral geassocieerd met een soort functioneel modernisme. Naast het onderstaande behang verkopen wij ook fotobehang met steen of betonlook.


Hierbij is het scheurvast en gemakkelijk afneembaar met een vochtige doek. Dit maakt het de ideale wandbekleding voor in huis. Geef jij je huis een industriële look met fotobehang van een stenen muur ? Dan bestel je dit behang natuurlijk in de webshop van De Fabriek Muurstickers.


Steen behang online kopen. Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. Het steen behang van behangwebshop. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang.


Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen. Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief.


Stenen muur behang

Steden, dieren, bloemen en meer. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Het lijkt net of de muur van echt steen is gemaakt. Echte stenen zijn vaak kil, duur en onpraktisch maar met het behang van Wall-Art creëer je toch deze uitstraling om een robuust en stoer interieur te krijgen.


Behang in een stenen look is een heuse trend. Met het behang in stenen uitstraling breng je een rustieke charme in huis. We laten je erg graag de diverse opties zien en wie weet geniet nog meer van de muren in je woning terwijl je lekker op de bank je prachtige interieur even rustig gaat aanschouwen.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Ga dan voor een behang uit deze collectie. Stoer baksteen of beton geven je huis extra sfeer. Hoeveel behang heb je nodig?


Maar ook behang van (steiger). Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen , is de eerste stap klaar. Hoeveel rollen heb je in totaal nodig voor je project?


Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts