vrijdag 8 september 2017

T looiershuis

T looiershuis

Als u doorgaat gaan we ervan uit dat u alle cookies op onze website graag. Looiershuis Interieurs BV is naast retailer ook wholesaler. Tijdens de openingsuren bent u, al dan niet op afspraak, van harte welkom. Deze zitmeubelen zijn zo comfortabel, en passen perfect bij een nieuwe landelijke stijl die chique en gezellig is, met wat meer glans.


Hele mooie winkel met een aanbod die net even afwijkend. Pastille ter waarde van €69- gewonnen, kijk hieronder naar onze reactie! In de sfeervolle woonwinkel in Chaam, net in het buitengebied van de Baronie van Breda, vind je een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in mooi gestylde showrooms. Op maart maken we de gelukkige winnaar bekend. T LOOIERSHUIS INTERIEURS DECEMBER.


Woongalerie de Hofstede is gevestigd in een authentieke graanschuur in het buitengebied van Chaam. Bank River van NC by Olav. In onze sfeervolle ambiance komt landelijk en sfeervol wonen. By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your. Dit is TROEPP, een uitgebreide collectie meubels met industrieel zwart metalen frame en old Barnwood met mooie nerf structuren en kleur nuances.


Bestaande uit kasten en tafels, die goed te combineren zijn met vele stijlen, zoals hier met een chique toon. Bekijk meer ideeën over Tafels, Eettafel en Bar tafels. Show on map Routebeschrijving. Een living die zich karakteriseert met unieke meubels gemaakt uit antieke poortdeuren, zoals de salontafel en de eetkamertafel op metalen onderstellen. Contrast breng je met een donker meubel, een antieke chinese kast waar je heel wat in kunt opbergen.


Dè winkel voor woonideeën, accessoires, fashiontrends en cadeauartikelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting en advies op maat. Eerlijk gezegd ben ik best wel. Sie müssen eingeloggt sein um diese Funktion zu nutzen. Kom langs en ontdek ons verrassende aanbod!


T looiershuis

Het Woonhuis is in alle stijlen thuis. Kom eens gauw kijken naar deze. Bijzondere combinaties maken je huis interessant, zoals deze chique en strakke bohemian stijl. De moderne stoelen Pepijn in leder vintage, zijn comfortabel en makkelijk in onderhoud.


Deze pin is ontdekt door HANDS ON YOUR HOUSE. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een gezellig thuis met een interieur dat warm is en dat.


Zomerse geeltinten omgeven deze lange landelijke tafel van olmhout met mooie nerfstructuren op een zwart stalen pilaarvoet. De eetkamer bank is uitgevoerd in okergeel afrika leder, en houten crossstoelen zijn er gemakkelijk bij te schuiven. Dé basis voor een mooi zomers diner of lekkere lunch.


De STEEL Collection is een collectie meubelen van kasten, tafels en kleinmeubelen verkrijgbaar verschillende maten met modern industrieel mat zwart stalen frame, gecombineerd met doorleefd teakhout uit Indonesië. Gezellig bij de haar hier met een ronde draaifauteuil waarin je mooi je eigen ding kan doen, een boek lezen, met je ‘mobile’ in de weer, en af en toe eens naar rechts of links kunt draaien, met het oog op de kerstvakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts