donderdag 14 september 2017

Grootste club praag

Dagelijks nieuwe deals bij Bebsy. Profiteer nu van de aanbiedingen! Voordelige stedentrips incl. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Praag is beoordeeld met een 5.

In de discotheek vind je alle soorten muziek en dus ook allerlei soorten mensen: van locals tot toeristen uit alle windstreken. Kortovoor ieder wat wils. Daarnaast is de club niet zo duur en ook doordeweeks erg druk.


Op elke verdieping vind je een ander thema zoals een RB zaal, house zaal, zuurstofbar en lounge. Door alle trappen en gangen kan je uren op avontuur in de grootste. De club heeft inmiddels een echte cultstatus en bekende DJ’s uit Londen en Berlijn, zoals Grooverider en Slater, het bekende Faithless heeft hier vaak gedraaid.


Karlovy lázně is beroemd door zijn grootte. Met maar liefst verdiepingen is deze club een must onder de toeristische bezoekers.

Iedere verdieping is ingericht naar een bepaalde stijl. Voor iedere muziekliefhebber is er hier wel iets te doen. Radost FX Radost betekent plezier in het Tsjechisch en dat is precies wat je in Radost FX de hele nacht zal vinden.


De club heeft twee verdiepingen, met verschillende gebieden, VIP-lounge, banken en een bar ruimte met uitzicht op de stad. Het is nu alleen niet meer in gebruik omdat het uit elkaar valt door achterstallig onderhoud. Duurt een kwartier voordat je eromheen gereden bent met de auto. Prague Night Club - Central Praha Night Club - The biggest music club in Central Europe, Největší hudební klub ve střední Evropě. Reserveer online, laagste prijzen.


Ideeën voor een betere vakantie. Beoordeeld door fervent uitgaanders! We weten het, de stad heeft niet de naam een echte uitgaansstad te zijn, maar dat valt echt alles mee. De discotheken en clubs die wij uitzochten, met hun lage entreeprijzen en hun hippe publiek, staan stuk voor stuk garant voor een topavond.


Deze hippe club met stijlvol interieur heeft een grote aantrekkingskracht en imponeert met top kwaliteit House, Dance, Funk, Ethno en Pop. Ideaal voor een tweede avond. Boek nú betrouwbaar en snel bij Bebsy.


The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Het is één van de grootste clubs van Europa en bestaat eigenlijk uit vijf clubs op vijf verdiepingen. Grote kans dat wanneer je deze club verlaat het alweer licht is buiten. Meer informatie Gekozen: Tip: Club Roxy. Dit is de grootste Europese club in de.


Een bijzondere underground (letterlijk en figuurlijk) locatie in de wijk ‘Holesovice’. In de ‘Cross Club ’ is er een bar, een club en een theater. De muziekkeuze is heel bree zowel pop, rock als elektro en techno komen aan bod.


Ook staan er regelmatig bands geprogrammeerd. Er zijn veel underground bars en grungy bars, bars met een dansvloer en met populaire elektronische muziek en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts