maandag 25 september 2017

Betonlook trap

Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Voor het maken van een betonlook trap met betonlook verf volg je drie stappen. De 1e stap is het aanbrengen van primer.


Betonlook trap

In primer zitten kleine korreltjes, waardoor de betonlook trap niet glad wordt. Als je de kleine korreltjes hinderlijk vindt, kun je altijd deze licht wegschuren na het drogen. Wij hebben een pakket samengesteld waarmee je een trap van maximaal mkunt verven voor € 17-. Dit pakket wordt, inclusief handleiding voor een betonlook trap , gratis thuis bezorgd. Per mkost een betonlook trap : € 199.


Met betonlook verf kun je een betonlook effect creëren. De betonlook is steeds vaker terug te vinden in interieurs, maar werd nog niet eerder aangeboden in traprenovatie en trapbekleding. NEWstairs heeft drie nieuwe kleuren met een betonlook ontwikkel perfect passend binnen de huidige trends. Heb je een houten trap en zit deze onder de lijmvlekken van de oude vloerbedekking? Wil je de trap een betonlook geven?


Betonlook trap laten plaatsen door ervaren vakman. Laat je adviseren over de mogelijkheden met een betonlook trap of vind een ervaren vakman die de traprenovatie kan uitvoeren. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en beschikken over jarenlange ervaring met traprenovaties. Een mooie betonlook trap oplossing heeft verrassende resultaten.


Beton de Luxe heeft voor ieder wens een passende oplossing. Geef uw trap een nieuwe, natuurlijke uitstraling door te kiezen voor de betonlook met microbeton. Kijk ook eens bij betonlook vloer voor aanvullende informatie. U kunt voor uw traprenovatie in plaats van een laag cement op uw trap ook kiezen voor verf als trapbekleding. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verf verkrijgbaar die zorgen voor een betonlook.


Deze zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een betonlook trap is helemaal trending in interieur land. Het past goed in een industriële woonstijl of een strak interieur.


Beton is een sterk materiaal en dat maakt een betonnen trap enorm duurzaam. Ook fijn om te weten, is dat een betonnen trap weinig onderhoud nodig heeft. Er zijn een aantal mogelijkheden om een betonlook trap te creëren. Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage.


Upstairs Traprenovatie gebruikt alleen materialen van absolute topkwaliteit. Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel elke trap renoveren, of deze nu van hout, beton, staal of natuursteen is. Helaas kan ik op internet maar weinig vinden welke verf hiervoor is geschikt en hoe het product moet worden aangebracht. En wat is de beste manier om het aan te brengen?


Het gaat natuurlijk om een kleinere oppervlakte dan een muur. Met de betonlook wordt uw trap niet daadwerkelijk gemaakt van beton, maar wordt laminaat of vinyl ingezet met de authentieke uitstraling van beton. Als gespecialiseerd traprenovatie bedrijf leveren wij dat graag aan u. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u verrassen door onze prijzen.


Betonlook trap

Is momenteel een van de meeste gevraagde decorkleuren bij het renoveren van een trap. Of je onderaan je trap nu een whitewash houtenvloer of een antracietkleurige tegel hebt liggen en bovenaan de trap juist weer een andere kleur laminaat: betonlook is de verbindende factor! De betonlook overzettreden zijn geschikt voor zowel de open als voor de dichte trap en is verkrijgbaar in de materialen vinyl, laminaat en pvc. Leef-Beton trap : geef uw trappen een luxe betonlook (beton-cire, betonstuc). Oerdegelijk, duurzaam en waterdicht.


Ook voor vloeren en wanden. Trappen , werkbladen, vloeren, meubels. Maar wat heel veel mensen niet weten, is dat je betonlook verf ook voor andere doeleinden kan gebruiken. Plak de overgang tussen de trap en de muur af met afplaktape. Een trap schilderen kost meestal meerdere dagen, maar het is belangrijk dat je de tape nooit te lang laat zitten.


Verwijder de tape direct na het schilderen en breng tape opnieuw aan als je een tweede laag gaat aanbrengen of de treden gaat verven die je nog niet geschilderd hebt. In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook. De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf. Een vaste trap gaat best lang mee maar er komt een moment waarop je hem wilt renoveren. Als je je trap wilt gaan renoveren dan heb je keuze uit diverse materialen.


Je kunt kiezen voor overzetlagen. Overzet lagen zijn een soort planken die je over de bestaande traptreden heen legt. Verder is er trapbekleding van laminaat.


Betonlook trap

Het renoveren van de trap is prima zelf toe doen voor de handige doe het zelver. Bij ons kunt u daarom ook voordelig een professionele trapspin huren ofe koepn. Desondanks kan het toch zijn dat u het liever laat uitvoeren door een vakman.


Dit gaat geheel zonder onze tussenkomst. Eén van de beste vaklieden op dit gebied kunt u rechtstreeks boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts