vrijdag 29 september 2017

Riverdale schaal

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Alle merken riverdale schaal. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ruim assortiment online bestellen! Riverdale bij Smulderstextiel.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends.


Deze eigentijdse schaal in Japanse stijl staat erg decoratief op je tafel. De schaal is gemaakt van porselein en heeft een stoere en industriële uitstraling. Gebruik de schaal in combinatie met de overige items uit de serie!


De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen.

De schalen zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo kun je extra genieten van de fijne momenten in je eigen huis. Kies uit producten vanaf € 195.


Combineren met andere accessoires. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Schaal Treasure beige 41cm.


Zo is er altijd een geschikt exemplaar te vinden. Ga voor een houten blad of een metalen etagère. Een rond of rechthoekig, modern of vintage exemplaar. Dienbladen zijn onmisbaar en een echte aanvulling voor het interieur.


Met de schaal ben je verzekerd van meer kleur in huis door zijn bronzen kleur. Wanneer je je interieur een mooie aankleding geeft voel je je meer op je plek in jouw eigen huis. Het patroon in de kleuren creme en beige zorgen ervoor dat schaal Aztec de aandacht trekt en het accessoire een bijzondere uitstraling heeft.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Druk dan op de product informatieknop. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met riverdale schaal ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gratis bezorging vanaf 20. Een tafel vol grote en kleine borden, mokken, glazen, bestek en schalen nodigt extra uit om te gaan zitten en te blijven eten en drinken van al het lekkers!


Maar ook als je het eenvoudig wilt houden, smaakt een chocolaatje of koekje beter als deze geserveerd wordt op een gezellig schaaltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts