maandag 18 september 2017

Tw steel automaat

Heuts: Dé specialist in automaterialen! Merk horloges al vanaf € 129. Bespaar tot wel via kiesproduct. In onze webshop bieden wij alle modellen die het Nederlandse merk heeft.


Op het horloge zit gehard mineraal glas.

Je krijgt daarom ook twee jaar fabrieksgarantie op je horloge. Nieuwprijs 4euro nu voor 225. Deze horloges van het stoere oversized horlogemerk Tw Steel zijn nu verkrijgbaar tegen een scherpe prijs in onze horloge sale!


Houd deze pagina goed in de gaten, want de sale collectie wijzigt regelmatig. TW Steel MBMaverick Bracelet Automaat Horloge 45mm. Het glas is van saffier kristal. De Nederlandse trots, maar gedragen door mensen over de hele wereld.


De kastdiameters varieren van millimeter tot millimeter.

Het horloge is uitgebreid met datumaanduiding en kroonbeschermer. Het heren horloge beschikt over een automatisch Seiko NHuurwerk, zodat u nooit meer een batterij hoeft te vervangen. Een automatisch horloge heeft geen batterij nodig, omdat het wordt opgewonden door de bewegingen van uw pols. Een subliem edelstalen herenhorloge voorzien van een hoogwaardig Swiss Made uurwerk. De ACE3is de beste keuze voor iedereen die van staal houdt.


Shop nu Tw Steel horloges met korting. Zowel sportieve horloges als leuke cadeausets zijn verkrijgbaar in de horloge outlet. Alle modellen horloges - beslist. TW Service richt zich op allerlei automaten voor drank, snoep, algemeen voedsel,.


Bied eveneens koffie automaten aan met bijbehorende producten! Door hun herkenbare stijl zal je met dit horloge dan ook zeker indruk maken. Als echte juweliers kijken we bij Bouman altijd naar de kwaliteit van een horloge maar ook naar de actuele trends op horlogegebied.


U vindt bij ons daarom een breed assortiment horloges, variërend in verschillende prijsklassen. Een must voor iedere Porsche liefhebber. Saffier glas boven en onder.


De horloges zijn genummerd met certificaat. Luxe horlogebox met ruimte extra band.

Rubberen band met inscriptie. Een batterij is dan ook niet aanwezig in het horloge! Bestel uw TW - STEEL snel een eenvoudig op Horlogeband.


Wij streven ernaar om alle banden van het horlogemerk TW - STEEL op voorraad te hebben. Staat uw gewenste band er niet tussen neem dan contact met ons dan bestellen wij deze direct voor u. Uiteraard zijn all onze horlogebanden van TW - STEEL origineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts