maandag 25 september 2017

Decoratie raam

Decoratie raam

Vind raam decoratie als je nu zoekt. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Voor elk raam hebben we stijlvolle raamdecoratie op maat oplossingen zoals duo rolgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, paneelgordijnen, raamdividers, shades en aluminium en houten jaloezieën? Heb je vragen over een type raambekleding? Bekijk meer ideeën over Raam decoreren, Kerst ramen en Raam kunst. Raamstickers ( raam decoratie ) op wit vinyl, zijn full colour prints op wit vinyl.


U kunt de prints makkelijk en snel online ontwerpen met onze online ontwerper. Men kan dus heel veel kanten op met het gebruik van glasfolie. Niet alleen dus om het interieur op te fleuren, maar het voegt ook wat privacy toe, filtert UV-stralen of kan juist een uitzicht blokkeren dat niet zo aantrekkelijk oogt. Kijk gauw mee en raak geïnspireerd door deze stijlvolle en handige decoraties voor het RAAM.


Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat. Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag.


Van krijtborden tot rozenblaadjes: decoratie voor een feestelijke gelegenheid kan je hier vinden. Voor een geboorte vind je hier diverse ooievaars voor in de tuin of op het raam. Ben je op zoek naar aankleding voor Halloween? Heksen, skeletten en spinnenwebben zijn hiervoor perfect!


De laatste decoratie trends. Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Raamdecoratie Op Maat ⭐ Veneta. Rolgordijn voor u speciaal op maat. Gratis opmeting en plaatsing vanaf € 5- per raam.


Decoratie raam

Laat de buitenwereld zien dat je kindje geboren is met deze leuke decoraties. Decoreer je huis door een raamsticker op te plakken, de vlag uit te hangen of een bord in de tuin te zetten. Op zoek naar raamdecoratie?


Bekijk ons assortiment of alle raamdecoratie aanbiedingen. Dit verklaart meteen ook waarom het zo genoemd is. Maar tegenwoordig is het vooral ook een plekje, waar je leuke decoratie objecten op kunt plaatsen. Natuurlijk is het ook afhankelijk van welke ruimte het is en hoe groot de vensterbank is. Voor elk formaat en voor elke ruimte zijn er verschillende decoratie ideeën mogelijk.


Decoratie raam

Dit betreffen zijprofielen die je aan je rolgordijn klikt en op het kozijn plakt. Deze profielen schuiven over je rolgordijn heen waardoor de stof niet alleen dicht tegen het raam blijft, maar er ook voor zorgt dat er geen lichtkier meer ontstaat. Mix and match dan met de decoratie ! Dit plaatje herken je vast wel: meubels van grof hout of metaal, stoere woonaccessoires en veel gebruik van canvas. Een sfeer als uit een oude, grote fabriekshal of pakhuis. Moderne restaurants en winkels maken graag gebruik van industriële decoratie om de ruimte mee aan te kleden.


MakeOver TIP: Persoonlijke accessoires zijn ook altijd leuk om als decoratie in de vensterbank te zetten. Denk aan leuke foto’s in mooie lijsten of souvenirs. Bekijk hier mooie fotolijsten voor in je vensterbank. Is het uitzicht zo mooi vanuit het raam ? Zou je het liefst een boek lezen bij het raam ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts