woensdag 6 september 2017

Jaloezieen kwantum

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk ons unieke assortiment jaloezieën. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Of je nu kiest voor houten jaloezieën op maat of aluminium jaloezieën op maat, je stelt zelf jouw perfecte jaloezieën samen met onze handige online configurator. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze.


Zoals altijd de voordeligste online én offline! Heeft u een horizontale jaloezie op een draai-kiepraam of deur bevestigt? Monteer dan ook deze handige magneethouders, die ervoor zorgen dat uw jaloezie niet gaat klapperen.

U plaatst de steunen aan de onderzijde van de jaloezie en door de magnetische werking hangt uw jaloezie altijd tegen het kozijn. Wanneer u het raam of de deur opent blijft. Wij hebben ze in verschillende kleuren, materialen en prijsklassen.


Jouw shutters of jaloezieën op maat laten maken? Ook dat kunnen we voor je regelen. Stel jouw raambekleding zelf samen in één van onze vele winkels. Eigentijdse raambekleding en raamdecoratie?


Verkrijgbaar in vele soorten en maten. Vind hier de jaloezie die het beste bij jouw inrichting past! Jaloezieën koop je óók bij Leen Bakker.


Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Bestel online of kom naar één van onze winkels. De kunststof jaloezie en aluminium jaloezie worden juist meer gebruikt in de badkamer. Deze jaloezieën kunnen namelijk tegen de vochtigheid na het douchen, wat niet geldt voor de houten jaloezie. Scherpe prijzen voor houten jaloezieen en aluminium jaloezieen.


Bij HEMA vind je verschillende materialen, waaronder ook houten jaloezieen. Kwantum , daar woon je beter van!

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Kies voor een houten jaloezie om meer sfeer te creëren in bijvoorbeeld je woonkamer. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Met een jaloezie haal je praktische en sfeervolle raambekleding tegelijkertijd in huis. Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker. Bij Woonexpress heb je de keuze uit houten en aluminium jaloezieën in verschillende kleuren en afmetingen. Wat de stijl van jouw woonkamer, keuken, slaapkamer, hal of werkruimte ook is, bij Woonexpress vind je vast en zeker een geschikte jaloezie. Witte jaloezie van aluminium met mm lamellen, op maat maat te maken tot een maximale hoogte van 3cm.


Denk daarbij aan het materiaal waar de horizontale jaloezie van gemaakt is, je gewenste prijscategorie, de reviewscore, breedte, lengte, mate van verduistering, afwerking, bediening, lamelbreedte en de mogelijkheid tot inkorten. Kortoeen paar keer klikken en je komt automatisch uit bij jouw ideale horizontale jaloezie ! Aluminium jaloezieën inkorten is een eenvoudige klus. In deze video legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet.


Weet je nog niet wat de juiste maat is? U kunt de uitstraling hiermee nog meer afstemmen door bijvoorbeeld te kiezen voor een accentkleur die in uw interieur terugkomt. Bij alle houten jaloezieën en bij 50mm aluminium kunt u er verder voor kiezen de bovenbak van de jaloezie aan het zicht te onttrekken met een rustige houten sierkoof.


Verder is het mogelijk om de 35mm en 50mm jaloezieën te voorzien van een ladderband naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts