donderdag 14 september 2017

Effen roze behang

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Uni en effen behang voordelig online bestellen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.

Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Laat je muren tot leven komen met dit prachtige effen behang in roze. De subtiele glanseffecten geven het behang een verfijnde en luxe uitstraling. Het behang kan sfeervol met veel stijlen gecombineerd worden en vormt een schitterende verrijking van je interieur. Met dit trendy en sfeervolle effen behang in roze laat je je wanden stralen!


Het past in ieder interieur en is een ideaal alternatief voor verf. Je kunt dit behang met veel stijlen en prints combineren en dat maakt het een absolute must-have.

Uni behang voor een rustige uitstraling of als rustige combinatie met een drukker motief. Een uni behang kan glad zijn, maar ook reliëf hebben waardoor deze ook op een minder gladde muur goed toepasbaar is. Veel voorkomend is een licht gewolkt effect maar ook een subtiel verticaal reliëfpatroon komt veel voor.


Het behang is zelfs geschikt voor een vochtige ruime zoals een badkamer, toilet of een wellnesscentrum. Prachtig behang in de kleuren blauw en turquoise zijn uitermate geschikt voor deze ruimtes. Voor de woonkamer is het effen behang in de kleuren bruin, beige en rood ideaal. De kleur van het behangpapier is helemaal niet hetzelfde kleur als op de beschrijving. Het is ook niet matt van afwerking wat ook niet vermeld stond.


Zeer teleurgesteld ik beveel dit niet aan. Enorm aanbod roze behang bij Behangwereld. Bestel Behang Roze bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 95. Maak dan gebruik van onze stalenservice.


Zoek je behang in één kleur? Bekijk hier alle bestsellers van effen behang in de Behang Uitverkoop!

Zeer scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Deze soorten effen behang hebben we in voorraad. Dit behang met betonprint leveren we dus supersnel (meestal de volgende dag) en op dit betonbehang geven we nog extra korting ook! Haal veel warmte en sfeer in huis met dit trendy behang met effen linnenstructuur in licht roze ! Kortoeen absolute must-have.


Ben je op zoek naar roze behang om jouw interieur helemaal af te maken? Bij Behangwebshop vind je diverse soorten roze behang dat perfect aansluit bij jouw wensen. Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie roze behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie. Kinderbehang Effen behang. Op deze pagina vindt u ons effen gekleurd behang.


Wij hebben effen gekleurd behang voor u kinderkamer in alle kleuren. Effen kinderbehang roo Effen kinderbehang paars, Effen kinderbehang roze , Effen kinderbehang groen, Effen kinderbehang oranje, Effen kinderbehang bruin enzovoorts. U kunt effen behang uitstekend opfleuren met bloemprint, klassiek, of barok behang.


Zo krijgt uw effen behang een creatieve draai: een prachtige balans tussen rustig en artistiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts