dinsdag 26 september 2017

Prisma titanium

Prisma titanium

Bespaar tot wel via kiesproduct. Titanium horloge met saffierglas. Zowel modellen met een klassiek als modern design zijn verkrijgbaar. Aan herenhorloges is bijvoorbeeld de Performance of Journey verkrijgbaar met een stalen band. De kwaliteit van een titanium horloge is prima te combineren met je eigen stijl.


Kenmerkend is de egaal ronde horlogekast. Dit titanium horloge is ontworpen met het oog op draagcomfort en duurzaamheid. Een mooi klassiek model of juist een vierkant ontwerp. Een titanium dameshorloge is een schitterend accessoire voor de stijlvolle vrouw. Een ander groot voordeel is dat titanium anti-allergeen is, dus ideaal voor uw huid.


Bestel uw titanium prisma horloge veilig en snel bij TopDealer. Onder de witte wijzerplaat tikt een kwaliteits Miyota quartz uurwerk. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is goud-zilverkleurig.


Prisma titanium

Tailor herenhorloge leer zwart. Well-known in The Netherlands and abroad. Sinds de start van het merk bijna jaar geleden, zijn dit de fundamentele kernwaarden. Onze passie is diep geworteld in de Nederlandse cultuur. Innovatief, eerlijk en betrouwbaar.


Onder de zwarte wijzerplaat tikt een kwaliteits Miyota quartz uurwerk. Het horloge met het referentienummer P. Deze uitvoering heeft een zilver wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de -stijl van het horloge.


De ronde kast heeft een grootte van ca. Daarnaast is de glasplaat van Saffierglas. Licht van gewicht en oersterk horloge, ideaal voor dagelijks gebruik. Kast: titanium kast, diameter mm, dikte 6. Uurwerk: analoog 2HD quartz uurwerk Miyota 1L22.


Dit model heeft een zwarte wijzerplaat met arabische index en de wijzers lichten op in het donker (glow in the dark). De zwarte lederen band past heel mooi bij de elegante uitstraling van het horloge. De grootste juwelierscollectie van NL.


Prisma titanium

Voor 16:bestel morgen al in huis! Ook is titanium veel harder dan staal, dus minder gevoeliger voor krassen: een titanium horloge blijft langer mooi. De zwarte band past heel mooi bij de klassieke uitstraling van het horloge.


Voornamelijk omdat het sterk, anti-allergeen en goed bewerkbaar is. Prisma Herenhorlogetitanium P. Fantastische momenten kunnen niet gevangen worden in seconden, daarom is de seconde-wijzer weggelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts