vrijdag 15 september 2017

Inlijsterij

Hiervoor verwijzen wij graag naar onze collega Lijstenmakerij Alkema in Schijndel. Harry Passier ( Harrysch) Geboren. Al snel groeide het inlijstwerk uit zijn voegen en daarom besloot hij van zijn hobby zijn beroep te maken.


Het grootste assortiment van heel Limburg. Een lijstje voor elk prijsje.

Standaard formaten, maar vooral ook maatwerk. Advies van echte vakmensen met jaren lange ervaring. Voor particulier en bedrijf. Het is belangrijk om voor elk kunstwerk, poster of foto een mooie passende lijst te hebben. Galerie de Expositie is de inlijsterij voor omgeving boxtel.


Neem een kijkje in ons ruime assortiment van kunst, lijsten en meer. Daarnaast zorgt de kleurloosheid van het glas voor een natuurgetrouwe weergave van de kleuren.

U levert een werk aan of u zoekt in onze inlijsterij een werk uit. U bent welkom om onze lijsten te komen bekijken in onze lijstenmakerij. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


De mooiste lijst voor uw kunstwerk. Wij hechten veel waarde aan goed lijstwerk. Bij INDIGO wordt een vakkundige inlijstservice aangeboden. In de lijstenmakerij is een ruime sortering aanwezig aan lijsten, compleet met vele kleuren passe-partouts.


Uiteraard wordt U hierbij geadviseerd om uw kunstwerk vakkundig en stijlvol in te lijsten. Er is hier sprake van echt maatwerk. U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Inlijsterij De Haardstede, Maasbree. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Op deze site proberen wij een beeld te schetsen van hoe wij met veel liefde en zorg voor ons mooie en boeiende vak te werk gaan. U vindt op onze site een actueel overzicht uit onze voorraad. In de nieuwe collectie lijsten, pas-partouts en glas is een ruime keuze aanwezig.

Je kunt het uiteraard zo exclusief maken als je zelf wilt, maar vanaf € 3- kun je al een A4-formaat laten inlijsten. Een professionele inlijsterij gecombineerd met een woonwinkel. Zoekt u een lijstenmakerij in Limburg? Al het lijstwerk vindt in eigen atelier plaats.


Hier worden de lijsten gemaakt en uw werk ingelijst, exact op maat en uitvoering, als met u is afgesproken. Kijkshop Deel deze winkel. Zo hebben naaldkunst en inlijstkunst elkaar getroffen en ‘omarmd’ met juweeltjes van lijsten, die de wanden van ons huis versieren.


Steeds komen wij graag terug vanwege de brabantse hartelijkhei hun deskundig advies en serviceverlening. Een passe-partout kan ervoor zorgen dat uw werk beter tot zijn recht komt. Om uw werk te beschermen worde passe-partouts gemaakt van zuurvrij karton.


Bij het inlijsten gerbuiken wij zuurvrije materialen en kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Laat u eens vrijblijvend adviseren en ontdek dat een goede smaak geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts