donderdag 28 september 2017

Steigerhout eettafel grey wash

Betaalbare steigerhouten eettafels! Steigerhoutbeits GreyWash 750ml en 5ltr. Snel geleverd in heel Nederland! Haal vandaag nog die nieuwe Eettafel in huis. Ruime keuze en scherpe prijzen.

Stoere eet tafel en salon tafel grey wash van sanders-meubelstad wooon leiderdorp maten. Eettafel greywash, steigerhout , eventueel met bijpassende salontafel. De keuken hierboven is met de kleuren Silt en Driftwood behandeld. Voor deze steigerhout look hebben wij een speciale techniek ontwikkeld.


Koop of Verkoop steigerhout grey wash op Marktplaats. Grey wash is dan een mooie oplossing. Deze beits geeft het steigerhout dezelfde grijze gloe terwijl de natuurlijke nerven en noesten gewoon zichtbaar blijven.


Zo krijgt uw steigerhouten meubel een authentieke en doorleefde uitstraling!

Bank van nieuw met grey wash behandeld met gesloten zijkanten Model Karwei. Omschrijving Eettafel bankje zonder zij of rugleuning gemaakt van nieuw steigerhout wat behandeld is met een waterafstotende greywash. Maak zowel binnen als buitenshuis uw eettafel compleet met dit bankje. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white- wash , grey - wash of black- wash.


Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Voor meer uitleg over de behandelingen klik hier. Tafel IVO STEIGERHOUT KLOOSTER FRAME met stalen onderstel is te gebruiken voor binnen. Zij kunnen jou verschillende kleurstalen laten zien van hoe de grey wash er naar verwachting uit komt te zien. Wil je een wat donkere grey wash , dan voeg je nog wat extra verfwash toe.


Voor een lichtere grey wash is logischerwijs de toevoeging van extra water noodzakelijk. Daarginds zijn momenteel vier soorten steigers wereldwijd gebruikt. Mason steigers zijn een veelgebruikt bestek voor aannemers, omdat het gemakkelijk op erbij zetten en neer erbij halen is en het is erg gebouwd voor zwaar werk. Onze steigerhouten eettafels worden met passie gemaakt en dat is te zien aan het geslaagde eindresultaat van iedere unieke tafel. Zo werken onze meubelmakers dag in, dag uit, aan het maken van een breed scala aan industriële meubels: van robuuste tuinmeubelen tot op maat gemaakte tv-meubelen, van barmeubelen tot prachtige steigerhouten.


Je kan de keuze maken om het steigerhout te behandelen met een white- grey - of black- wash , als je liever geen kleurtje hebt maar wel een bescherming, dan kun je er ook voor kiezen om de tafel te behandelen met een impregneer behandeling, hierdoor is de tafel vuil en waterafstotend. Zoek naar eet tafel op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Leverbaar in de kleuren Whithe Wash , Black Wash , Old Brown Wash , Antraciet Wash en Grey Wash. De tafel op de foto is behandeld met een Grey Wash. Wordt dan voor u op maat gemaakt. Athena tafel wood Wash XL bestaat uit: 1x blad steigerhout 180xincl.


Deze eettafel is gemaakt van nieuw steigerhout en behandeld met whitewash en greywash. U kunt kiezen uit steigerhout wat een robuust karakter heeft bijvoorbeeld met een nabehandeling. U kunt hier kiezen tussen het strakkere Grey of White wash , en elke andere gewenste kleur is na overleg natuurlijk mogelijk.


Al onze steigerhouten eettafels kunnen met een lak worden afgewerkt en in elke maat geleverd worden. Ga jij toch voor een steigerhout tafel of voor een industriële tafel? Geen probleem, onze specialisten maken deze graag op maat voor jou. Wij bieden jou een breed assortiment van houten tafels aan.


Heb je ook al eens gekeken naar een bijpassend eiken salontafel of een van de complete eettafel sets. En de mogelijkheden zijn eindeloos: zo kies je in onze online woonwinkel uit diverse tafelbladen en behandelingen zoals white- wash , grey - wash of een transparante lak en tal van onderstellen zoals metalen poten, hairpin poten of houten poten. Of wat dacht je van een tafelblad met visgraatdessin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts