dinsdag 19 september 2017

Americana acrylverf

Americana acrylverf

Zoek naar acryl verf op de nieuwe KensaQ. Ons aanbod wordt met veel passie, enthousiasme en gedrevenheid. Ge-We Hobby is een hobbyspeciaalzaak in de Bommelerwaard. We zijn gespecialiseerd op het gebied van (scrap)kaarten maken.


Americana acrylverf

Maar ook voor alle andere hobbyartikelen kunt u bij ons terecht. Een verf geschikt voor kunst, hobby en home decoratie projecten. De verf heeft een uitstekende dekking en droogt mat op. Een niet giftige, witte acrylverf op waterbasis. Klaar voor gebruik en een bijzonder goede.


De verf kan gevernist worden voor verschillende afwerkingen. Deze verf kan op bijna elk oppervlakte gebruikt worden. Wij zijn te vinden op diverse hobby.


Multi-surface acrylverf voor zowel interieurs als exterieurs van satijn ondoorzichtige en duurzame afwerking. Americana Neon acrylverf Matte acrylverf van hoge kwaliteit. Schudt de verf voor gebruik. Ideale groene acrylverf voor kunst, hobby of home decoration projecten.


Rijk van kleur, non toxic (niet giftig), op waterbasis en onderling mengbaar. Een gladde, romige acrylverf met een uitstekende dekking. De pigmenten zijn helder en lichtecht.


Na droging heeft de verf een matte uitstraling. De verf is onbeperkt houdbaar, op waterbasis en gif- en zuurvrij. Vraag stellen over dit artikel Voeg toe aan verlanglijst. Wanneer je dus acrylverf gebruikt met een lage dekking moet je dus meerdere lagen aanbrengen om hetzelfde resultaat te creëren als bij een kwalitatief betere acrylverf.


Perfect vanwege zijn kenmerken voor kunstwerken of andere ambachtelijke voorwerpen. De acrylverf van de Action heeft niet alleen weinig pigment, maar ook nog eens pigment van een lage kwaliteit. Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en volg daarmee alle trends en ontwikkelingen in de hobby! De nieuwsbrief wordt u elke vrijdag toegestuurd.


Mandje Product Producten (leeg) Geen producten. Er zijn geen producten in de winkelwagen. Welcome to DecoArt , manufacturer of the highest quality acrylic paints and craft supplies on the market.


We bottle, box, and ship our products from our US facility to our distributors and consumers located around the world. Acrylverf van hoge kwaliteit. Les cookies assurent le bon fonctionnement de notre site Internet.


Het werkt perfect op poreuze oppervlakken, het vereist geen sealer. We use cookies on our websites. You are free to manage this via your browser setting at any time.


See our privacy policy for more information.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts