donderdag 7 september 2017

House doctor wandlamp

Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. Giga Meubel is de grootste aanbieder van industriële meubels. Bekijk ons hele assortiment. House Doctorwandlamp tijdelijk extra voordelig.


Deze mooie lamp is gemaakt van ijzer en is voorzien van een egale afwerking.

De lamp is voorzien van een tweeënhalf meter lang snoer die eenvoudig zelf te monteren is. De lamp heeft een zwarte coating, die zowel in een modern als klassiek interieur past. Deze binnenverlichting heeft een robuuste, industriële uitstraling, die de ideale remedie zijn om een modern interieur beter te maken. De arm van de lamp is buigbaar zodat je altijd de juiste hoek kan verlichten. De wandlamp is gemaakt van zwartkleurig ijzer en heeft gouden details.


Combineer de wandlamp met een mooie grote filament lamp voor extra sfeer in huis. De lamp is gemaakt van ijzer en messing en bestaat enkel uit een buis met een fitting aan het uiteinde. De armen van de lamp zijn buigbaar zodat je altijd de juiste hoek kan verlichten.


Je beweegt de sierlijke arm namelijk heel makkelijk heen en weer.

Zo verlicht je altijd de juiste hoek. De messing afwerking geeft de lamp bovendien een stijlvolle look. Maar deze lampen zijn ook in andere, effen kleuren te verkrijgen. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken.


Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht. Voordelige House doctor wandlamp op beslist. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie wandlampen.


Bestel nu met de laagste prijsgarantie. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten.


Huisarts Bed Verlichting Zwarte Muren Zelfgemaakte Lampen Bureaulamp Nachtlampje. Het lampje voelt zich daardoor in vele interieurstijlen thuis! De muurlamp heeft een flexibele arm die in diverse richtingen gepositioneerd kan worden.


Deze elegante messing en ijzeren lamp zorgt met zijn.

Door de asymmetrische en schuine hoeken krijgt de lamp een prachtig uiterlijk. De lamp past zowel in een clean modern interieur als een klassiek interieur. De Swing komt zowel bij je bed als in bijvoorbeeld de woonkamer prima tot zijn. De lamp bestaat enkel uit een ronde montageplaat met een ijzeren buis en een fitting eraan. De buis is met een element van messing aan de behuizing bevestigd en ook de fitting is vervaardigd van messing.


Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts