maandag 27 juli 2015

Zwart witte kamer

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Bestel kamerinrichtingen online.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Probeer het uit en durf te knallen met je zwart - wit interieur. De zwart - witte slaapkamer geef je extra kleur met een eye-cather in een opvallende kleur!


Of je nu houdt van strak industrieel of sierlijk romantisch: zwart - wit past ook in jouw slaapkamer. TV met kabelaansluiting en Wifi kosteloos. Zwart - wit past binnen elke woonstijl!


Accentkleuren zoals roo groen, bruin, oranje en geel kunnen ook gecombineerd worden met een zwart - wit interieur. Let wel op dat je hier niet mee overdrijft.

Teveel kleur zal de kracht van de zwart - wit combinatie tenietdoen. Onmiddellijk de kamer verlicht met de Lee booglamp van het Spaanse merk LaForma. De May booglamp heeft een strakke en moderne uitstraling en geeft jouw huiskamer de verlichting die het nodig heeft. Lee is gemaakt van metaal met een stoffen lampenkap en een voet van marmer. De lamp is verkrijgbaar in het wit en zwart waardoor hij bij alle.


Steeds vaker zie je hippe babykamertjes voorbij komen compleet in zwart met wit. Trendy en helemaal van nu. De kleuren voor de zwart met witte babykamer zijn natuurlijk erg gemakkelijk te bepalen, wit en zwart. De zwart witte babykamer is leuk, stoer, hip en goed te maken. En dan vooral een witte achtergrond met daarop in zwart de meest uiteenlopende motieven.


Je ziet veel wolkjes, stippen, geometrische vormen en indianen gerelateerde voorwerpen. Denk aan tipi’s, pijlen, veren en dromenvangers. Zó voeg je warmte toe aan een zwart - wit interieur. Ondanks dat er niets zo fijn is als een strak, fris en clean huis: een beetje warmte is altijd welkom! Een zwart - wit interieur kan soms snel kil overkomen.


Wij geven je vier tips over hoe je je zwart - wit interieur toch een warme look geeft, zonder het toevoegen van kleur! Er is een regel die vaak in interieurontwerp wordt gevolgd: elke kamer heeft enigerlei vorm van zwart nodig, en dat begrijpen we wel. Dat een zwart wit jongenskamer niet saai is bewijzen onderstaande foto’s.


Laat de muren op de jongenskamer basis wit of juist basis zwart en kies hierbij enkel en alleen voor zwart en wit beddengoed en accessoires.

Ook tof zijn de batman muurstickers die Marjan gebruikt heeft. Bij ZwartWitShop vindt u een uiteenlopende collectie woonaccessoires en cadeau artikelen in de kleuren zwart en wit. Laat u verrassen, wij wensen u veel shop plezier!


Als je al veel kleur in je interieur hebt, breng je extra rust in huis met een zwart - wit werk aan je muur. Ook als je je huis minimalistisch wil houden, is een zwart - wit werk een zeer goede keuze. Praktisch als scheidingswand of afscheiding.


Eenvoudig op te vouwen en. Het kan je kamer direct heel donker doen lijken, want het absorbeert het licht juist. Maar tegelijkertijd kan een donkere kamer juist ook een elegante of mysterieuze sfeer creëren.


Ga zeker voor een donkergrijs of zwart als er al veel daglicht binnenkomt. Benieuwd naar een goed voorbeeld? Goedkope woondecoratie en woonaccessoires koop je bij Kwantum!


Bij Kwantum slaag je altijd voor je woondecoratie, met een ruime keuze in goedkope vazen en potten,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts