donderdag 30 juli 2015

Opleiding styling en design hbo

Opleiding styling en design hbo

Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


Vind opleiding hbo als je nu zoekt. Ben je creatief met interesse in vormgeving van wonen, leven en werken? Zoals bijvoorbeeld een woning, kantoor, winkel, school of restaurant.


Benieuwd of de design en vormgeving opleiding iets voor je is? Maar twijfel je nog welke studie het beste bij je past? Hieronder vind je een overzicht van alle Hbo Design en Vormgeving opleidingen in Nederland.


Opleiding styling en design hbo

Na de opleiding ben je een allround vormgever en kun je de inrichting van bijvoorbeeld huizen, winkels, scholen, hotelkamers en bedrijfsruimtes ontwerpen en erover adviseren. Voorbeelden van beroepen zijn ontwerper, interieur stylist of adviseur. Is Artemis een erkende hbo -instelling? Je adviseert mensen over binnenhuisarchitectuur, architectuur, tuinarchitectuur en styling. Na afronding van de opleiding ben je een expert in het signaleren van trends en het bedenken van nieuwe concepten.


Wilt u zich op het gebied van interieur, design en styling ontwikkelen op HBO -niveau? Dan is dit programma zeer geschikt voor u. U krijgt oog voor compositie, verhoudingen en juist materiaalgebruik. Volg je de laatste trends en ben je creatief?


Of ontwerpen maken voor winkeletalages, beurzen of corporate identity? Styling , Interieur en Vormgeving. Voor dat ene momentje voor jezelf. Bekijk nu de mooiste styling.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Dus als jij ergens werkt en je wilt deze opleiding graag doen en investeren in jezelf maar ook voor je baas, durf dit dan aan te geven. Door het werken in de winkel groeide mijn interesse en passie voor mode en zag ik dat er meer was dan alleen retail. Ik wilde me graag gaan verdiepen in de mode en dan voornamelijk de styling kant.


Hierbij krijg je van ons zoveel begeleiding als nodig blijkt te zijn. Het leren kijken en daardoor ook leren zien is een belangrijk aspect bij ontwerpen. Daarnaast speelt het op juiste wijze vertalen, overbrengen en presenteren van een ontwerp een erg grote rol. U leert alle facetten van een ruimte te zien en komt via uw ontwerp tot een stijlvol, doordacht geheel van ruimtegebruik, materiaalkeuze en licht- en kleurgebruik. Bovendien kan het diploma mogelijk vrijstelling opleveren in de NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Bouwkunde van Hogeschool NCOI.


De opleiding bestaat uit modules. Is de opleiding HBO Industrieel Product Ontwerpen ook ergens als deeltijd opleiding te volgen? Gr Mathijs Arno Mijn naam is Arno en ik doe de opleiding Human Technology. Nadat je deze opleiding hebt afgerond en je begint voor jezelf.


Opleiding styling en design hbo

Ik vroeg me allen iets af. Voel jij je thuis in de wereld van interieur, design , (mode) styling en vormgeving? Wil jij de styling doen voor een merk, een festival, woonhuis, winkel of kantoor?


Ben je bereid om heel hard te werken om de uitdagingen in de mode-industrie aan te gaan? In een vierjarige hbo - opleiding biedt AMFI-Amsterdam Fashion Institute je een goede basis voor een carrière in de (internationale) modewereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts