dinsdag 14 juli 2015

Staande spiegel wit

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Lange spiegels van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen. Shop nu uit ons assortiment Witte spiegels. Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bespaar tijd door je kleren voor morgen vast aan de achterkant van de spiegel klaar te hangen.


Zo kan een grote, lange staande spiegel dienen als passpiegel. Kleine staande spiegels worden vaak gebruik als make-upspiegel, dan is het handig als er verlichting in zit. Staande spiegels zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook heel nuttig zijn.


Kwantum, daar woon je beter van! Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer.

En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Spiegels kun je overal in huis inzetten. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen.


Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Wil je de ruimte groter laten lijken? Alle merken staande spiegels.


Mooie industriële spiegel wit bij Sfeer. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Grote voorraad industriële meubelen! Altijd de nieuwste trends.


De spiegel past perfect bij de kaptafel en kruk Baroque. Zo heb je een leuke set voor in de slaapkamer. Nog maar exemplaren in voorraad. De levertijd is ongeveer 4-Dagen.

Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid. Je ziet altijd wel iets waarvan je denkt: “Dat zou ik wel graag in mijn huis willen hebben. Een staande spiegel is voor veleneen echte droom.


Bovendien kun je de wat kleinere staande spiegel op tafel plaatsen, waardoor je het ook als een soort make-up spiegel kunt gebruiken. Koop hem nu voor €5onze prachtig ontworpen grote, staande spiegel geeft je huis een vleugje. Bij de keuze voor een decoratieve spiegel ben je meer bezig met de uitstraling van de spiegel.


Kies je voor een oval spiegel , vierkante spiegel , ronde spiegel of rechthoekige spiegel … En wat voor lijst kies je?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts