maandag 13 juli 2015

Hittebestendig glas achterwand keuken

Eenvoudig Online Bestellen. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland.


Find achterwanden keukens vandaag! Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen.

Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Glas als achterwand in uw keuken. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.


De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.


Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look!

In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. De glazen keukenwanden worden geleverd in gehard glas.


Daarmee zijn ze geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten. Zeker achter een fornuis is een sterke en hittebestendige glasplaat belangrijk. Zolang de achterwand van je keuken maar redelijk vlak is kunnen we er glas tegenaan plaatsen.


Zelfs over oude tegels heen. Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet. Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen. De maten 60x70cm en 90x70cm zijn afgestemd op de meest gangbare modulematen van keukens.


Er zijn verschillende mogelijkheden om het glas te bevestigen. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas op kleur toepassen (behalve Lacobel). Bestel gemakkelijk bij ons online uw glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs!


Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen.

Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. Glazen keuken achterwand 700x900. Van hele badkamer tot onderdeel. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Keuken achterwanden van glas zijn niet alleen stijlvol maar ook erg praktisch. Naast het strakke design en de mogelijkheid om elke maat en elke kleur te leveren, is schoonmaken van deze keuken achterwanden van glas een fluitje van een cent. Gehard veiligheidsglas Transparant of Mat-Satijn KEUKENGLAS Gehard veiligheidsglas 5x sterker dan standaard glas.


Tevens hittebestendig tot 5graden. Dit glas wordt veel toegepast voor onder andere meubel- en tafelbla spatscherm fornuis, planchet. DE LEVERDATUM VAN UW BESTELLING GLAS EN ACCESSOIRES WORDT VANAF JANUARI BEVESTIGD.


Gehard glas is het enige glas dat geschikt is als achterwand voor een keuken , althans achter het kookgedeelte. Het overige gedeelte van de achterwand hoeft niet van gehard glas te zijn. Dit wordt echter meestal wel gedaan, omdat er anders kleurverschillen kunnen ontstaan.


Pas daarna wordt de achterwand voor uw keuken uit één stuk in de gevraagde kleur gecoat. Daardoor krijgen zelfs de zijkanten de gewenste uitstraling. Hittebestendig , vochtbestendig én kras- en slagvast. De luxe keukenachterwanden van Bokmerk zijn bijzonder hittebestendig. Een achterwand met graniet-look wordt gecreëerd door graniet- of kwartskorrels met polyesterhars te mengen.


Dit materiaal is relatief duur maar bevat verder alle eigenschappen die een achterwand moet hebben, dus het is hittebestendig , vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken. Net als alle andere glazen oppervlakte is een glazen keuken achterwand net zo makkelijk te reinigen. Daarnaast kan het in voorkomende situaties wel eens de meest fraaie oplossing zijn.


Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken , doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen. Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts