woensdag 22 juli 2015

Gordijnen breda

Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Of het nu gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of de ideale raamdecoratie. Wij adviseren u vakkundig op het gebied van uw interieur. Dit kan gaan over de raamdecoratie of tapijten, maar ook voor zonwering, trappen en vloeren bent u bij ons in goede handen.


Wij bieden maatwerk en leveren aan huis. U bent van harte welkom in onze winkel in Breda voor advies, inspiratie en een vrijblijvende. In onze Sunway Exposure Store ziet u alle denkbare soorten Sunway raambekleding, zoals Duette- en Plissé gordijnen , maar ook rolgordijnen, houten jaloezieën, duorolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen zowel elektrsich als handbediend.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze Sunway Exposure Store om alle mogelijkheden te zien. Deskundig advies bij Roobol in Breda. Op de grote woonboulevard van Breda vindt je Roobol, jouw winkel voor vloeren, raamdecoratie, behang en gordijnen.


Wil je kijken of die ene vloer goed staat in je interieur? Dan neem je gewoon even een staal naar huis om te kijken. Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de gordijnafdeling bij Decorette Breda. Gordijnen zijn echte sfeermakers in je interieur. De juiste gordijnen kiezen voor je ramen Met het ophangen van gordijnen creëer je een bepaalde.


Of u linnen gordijnen nu toevoegt in een stoer, landelijk of modern interieur, met linnen gordijnen voegt u automatisch meer sfeer toe. Linnen gordijnen geven uw interieur namelijk een robuuste uitstraling, maar tegelijkertijd ook een zacht karakter. Kom naar Roobol voor gordijnen op maat. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.


De perfecte gordijnen gevonden? HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.

Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Ben je op zoek naar een intieme sfeer, een stoere uitstraling of juist naar een elegante look? Welke stof u ook kiest, bij Claassen Stoffen realiseren we alle gordijnen geheel op maat. Hiervoor hebben we de maten en de gewenste gordijnstof van u nodig. Alle soorten gordijnen en raambekleding.


Er zijn zoveel soorten gordijnen , materialen en kleuren dat het lastig kiezen is. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label. Voor 21:bestel is morgen in. Linnengordijnen is de leukste en goedkoopste online linnen webshop met 1 linnen gordijnen en vouwgordijnen, op maat gemaakt. Wij hebben geen winkel of showroom.


Onze winkel in Breda heeft een groot assortiment tapijt, vloeren, gordijnen , zonwering en karpetten met diverse acties en aanbiedingen. En uw oude gordijnen graag meenemen ? Bij Kwantum Breda vind je de mooiste woonartikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts