maandag 13 juli 2015

Fotolijst met spiegelrand

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.

Specialistisch advies nodig? Luxe fotolijst met spiegelrand. Deze kleinere maat spiegel fotolijsten hebben een extra standaard om neer te zetten maar ook haakjes om eventueel op te hangen aan de muur. Fotolijst met spiegelrand - zilver 70x90.


Creëer sfeer met deze prachtige zilveren spiegelfotolijsten met een spiegelrand. Aangezien de lijsten van hoogwaardige kwaliteit zijn gemaakt vormen ze mooie eyecatchers voor je interieur. Onze klanten combineren deze ook eventueel met de spiegels met een spiegelrand.

Afmeting 50x70cm met afbeelding van Marilyn Monroe. Spiegelfotolijsten - Spiegel fotolijsten te gebruiken als foto wissellijsten. Bekijk onze totale collectie spiegel fotolijsten en laat u inspireren! Fraaie fotolijst met prachtige spiegelrand met in de fotolijst een Fries paard afgebeeld.


Koop en verkoop fotolijst met spiegelrand eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Bent u op zoek naar een prachtige spiegelfotolijst met Marilyn Monroe? Onze fotolijsten betreffen ook wissellijsten. Deze fotolijst heeft een afbeelding met Marilyn Monroe erin. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Grote zilveren fotolijst parelrand Grote zilveren fotolijst met een parelrand gemaakt door Carrs, nieuw in een geschenkverpakking.


Kies uit 1producten vanaf € 10. Dus zoekt u nog een fotolijst 15xcm? Neem dan gelijk een kijkje hieronder in ons uitgebreide aanbod fotolijsten van dit formaat.

Met glazen spiegelende waxinelichthouder. Waarboven een In Memoriam fotolijstje met spiegelrand. Zo zal het licht en de warmte die het kaarsje uitstraalt u altijd herinneren aan haar. Verzending:Wij kunnen het artikel voor u verzenden via PostNL, na ontvangst betaling. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Trendy fotolijst van kunststof, x cm.


Kan staand weggezet of opgehangen worden – rechtop en dwars. Schept een tijdloze ambiance. En uit ronde fotolijst met afgeschuinde spiegel rand. Er zijn fotolijst met afgeschuinde spiegel rand leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Met een fotolijst laat je je bijzondere foto’s niet in de kast liggen, maar zet je deze op een plekje waar ze gezien mogen worden.


Of je hangt ze aan de muur. Leuk idee: een fotowand met verschillende lijstjes bij elkaar. Welke fotolijst maten heb ik nodig?


Een foto collagelijst is daarmee ook een prachtige aanvulling op je interieur. In een fotolijst kun je je mooiste herinneringen van je geliefde, familie of een verre reis bewaren en delen. Combineer verschillende kleuren, soorten en grootte fotolijsten met elkaar en maak zo een collage aan de muur.


Of zet er een aantal als een groepje weg op een dressoirkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts