donderdag 30 juli 2015

Peitsman plinten

Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Geen MDF, maar ander hout? Kies uit producten vanaf € 395. Groothandel voor de woninginrichting, projectinrichting en de parketteur.


Optimale dienstverlening bij.

Plinten tegen de laagste prijzen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor peitsman laminaat. Info over peitsman laminaat. Die kunnen zowel afhalen als online bestellen. Het assortiment bestaat uit vooral harde vloeren en producten voor installatie hiervan zoals lijmen en kitten, plinten en profielen, producten voor onderhoud en reiniging en gereedschap.


Als bewijs hebben wij een vergelijking gemaakt – het resultaat ziet u rechts. Ze zijn al een aantal jaren een succes, de trainingen van PPC.

We hebben weer een mooie serie trainingen in al onze vestigingen geplan meld je meteen aan, deelname. Onze MDF V313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren. Dit kun je bij je bestelling aangeven.


Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt. Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk. Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit.


Bestel simpel en snel jouw vloeren online. Learn about working at Koninklijke Peitsman B. Join LinkedIn today for free. See who you know at Koninklijke Peitsman B. Resultaten van zoekmachines!


Peitsman is gespecialiseerd in alle producten die de parketteur, woninginrichter of projectinrichter nodig heeft voor zijn werk. Denk hierbij aan harde vloerbedekking, gordijnrails, lijmen en egaliseermiddelen, gereedschappen, fournituren, onderhoudsartikelen en entreematten.

Mijn gedachte (en wellicht ook die van u): voor hoe lang nog? Op de website van de importeur kunt u van vele merken opzoeken welke plint het beste bij uw vloer past. Nadat u uw keuze hebt gemaakt kunt u de plinten uitsluiten via onze site bestellen. Vochtwerend MDF wordt ook MDF-V3genoemd.


V3staat voor de test die de vochtwerende kwaliteit van het MDF vast stelt. De uitsparingen van de verschillende overzetplinten zijn als volgt: Gladde plint. De kraalplint dankt zijn naam aan de bijzondere kraalvormige ronding die bovenop de plint zit en staat zeer goed in bijvoorbeeld de landelijke interieurs. Kabelgoot aanwezig bij plinten in 16mm en 18mm dikte. Wij leveren meer dan 1verschillende plinten goedkoop en snel direct uit voorraad.


Daarnaast vindt u hier ook alle toebehoren die nodig zijn voor uw plinten en vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts