vrijdag 31 juli 2015

Grote weekplanner

Creëer eenvoudig overzicht, va €86. Bespaar tot wel via kiesproduct. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Een weekplanner , ook wel een weekkalender genoem heeft zoals de naam al zegt: een weekindeling.


Dit is handig wanneer je graag niet te ver vooruit kijkt en je wilt focussen op de aankomende week.

Grote weekplanner met kalender, groot old look model. Deze weekplanner is van hout en met krijt te beschrijven. De kalender bestaat uit plaatjes aan ringen die dagelijks aangepast kunnen worden. Aan de achterzijde bevinden zich ophangpunten.


WEEKPLANNER VOOR KIDS Welke dag is het vandaag? Op welke dagen is er gym en overblijf? Wanneer is het feestje of komt de oppas?


Eén blik op de weekplanner laat je kind zien wat er te gebeuren staat.

Kortom, er zijn veel verschillende doeleinden voor de weekplanners en familiekalenders die wij verkopen. De verschillende formaten en varianten planners. Zoals je ziet verkopen wij allerlei weekplanners in grote en kleine formaten. Maar ook in allerlei varianten.


Niet alleen verschilt het design van onze planners, ook de toepassing is anders. In deze groep weekplanners vindt u diverse soorten planborden met indelingen voor een of meerdere weken. Bij veel van onze planborden voor weken kunt u gebruik maken van magnetische dag, week en maandstrips.


Met deze magnetische strips kunt u de dagen, maanden en weken aangeven. Plak de magneet bijvoorbeeld op je koelkast of een magneetbord. De magneet is voorzien van een print met een weekplanner , ruimte voor je boodschappenlijst en andere notities. Noteer al je belangrijke afspraken en de boodschappen die je nog moet halen met de meegeleverde white board stift. Met een planner kun je het overzicht houden over je activiteiten en gebeurtenissen.


Op een familieplanner kun je de activiteiten van je gezinsleden noteren. Daarnaast kun je ook kiezen voor maandplanner. Een heerlijke weekplanner voor iedereen die zelf lekker creatief aan de slag gaat, maar ook zeker een leukerd als je daar geen zin in hebt.


Door de voorgetekende doedels kan je hem zo laten, OF je gaat er lekker mee aan de slag. Breng overzicht en rust in de week met deze overzichtelijke weekplanner !

De houten randen hebben verschillende kleuren in een oude look. Door de grote afmeting zijn er nog extra vakken voor ToDo en Etc. Voor het bereiken van grote doelstellingen is een effectieve planning belangrijk. De weekplanner heeft ophanghaakjes aan de achterzijde. Een goede weekplanner is bizzyboard.


Wie weet hebben jullie daar wat aan. Je kunt het gebruiken voor een klein en groot gezin. En het allerleukste eraan is, is dat het zelfs duidelijk is voor de allerkleinste kindjes, omdat je met illustraties werkt. De balvi weekplanner met memobord is één grote magneet.


Balvi weekplanner en memobord koelkastmagneet - Gekleurd. De grootste keus in borden en accessoires. Gratis levering de volgende werkdag! Een planbor jaarplanner of weekplanner kopen: Bij planbord shop.


Naast de standaard jaarplanner, weekplanner of een ander standaard planbord kunnen wij ook planborden speciaal voor u op maat maken en voorzien van een door u gewenste bedrukking. Makkelijk uit te printen voor op kantoor. Weekplanner formulier om planningen per week te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts