maandag 27 juli 2015

Brocante dekbedovertrek

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het Grootste aanbod dekbedovertrekken. Voor 23:uur besteld is morgen in huis.


Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.

Bestel vandaag, morgen in huis! Mooie brocante dekbedovertrekken kopen? Brocante dekbedovertrekken. Prachtige exemplaren, om jouw slaapkamer een unieke uitstraling te geven. Heerlijk sierlijk en sfeervol, voor een knusse ruimte waar je het liefst zo lang mogelijk in zou blijven.


Door lekker vroeg naar bed te gaan of er aan de andere kant lekker lang in te blijven liggen. Geborduurde dekbedovertrekken en beddengoed met kant kunnen traditioneel, luxe of modern ogen en passen daardoor in verschillende slaapkamerinterieurs. Met een brocante dekbedovertrek geeft u uw slaapkamer een luxe uitstraling.

Een brocante dekbedovertrek onderscheidt zich door zijn borduursels en sierlijke stiksels. Voor de stof wordt vaak gekozen voor luxe percal katoen. Een heerlijke zachte en soepel stofsoort, vaak in de kleuren off white en white.


Mooie met de hand gemaakte Frans éénpersoons sprei. Aan alle zijdes gelijk, dus kan zowel in de breedte als in de lengte liggen. Landelijke dekbedovertrekken.


Droom je van balkenplafonds, knapperend haardvuur en een landelijke slaapkamer? Van een stoere, robuuste uitstraling tot een klassieke look. Van vintage brocante tot een strandgevoel met nautische dessins. Warme breipatronen aangevuld met prachtige natuurdessins met bomen en bosdieren.


Prachtig mooi frans dekbedovertrek ,achterkant is roze,voorkant bedekt met kant,2kussenslopen erbij. Bieden onder de vraagprijs wordt niet gewaardeerd. Gelieve niet bieden als je niet van plan bent om te kopen. Maar ook in de kast mag brocante beddengoed gezien worden.


Netjes opgevouwen stapels, met mooi lint bijeengebonden, geven een rijk gevoel. Dekbedovertrek met Chinese knoopsluiting. Het zijn de details die brocante beddengoed bijzonder maken.

Een dekbedovertrek met Chinese knoopsluiting, of geborduurde bloemen op het beddengoed. In grote lijnen is het: matrassen, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken , hoeslakens en spreien. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Scherpe prijzen, snelle levering! Houd jij van een landelijke woonstijl met veel brocante en romantische woonaccessoires? Deze stijl kun je ook doorvoeren in de slaapkamer met bijvoorbeeld je dekbedovertrek. Heerlijk slapen en fris opstaan doe je onder je favoriete landelijk dekbedovertrek.


We hebben 2brocante dekbedovertrek koopjes voor je, met prijzen van € tot € 6595. Wij bieden dekbedovertrekken van verschillende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts