woensdag 15 juli 2015

Moderne wandmeubels op maat

Ontdek onze gote collectie TV wand meubels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Passend bij uw interieur en wensen ontwerpt en maakt interieurontwerper Jan de Weijer moderne wandmeubels op maat , design wandkasten, design wandmeubels en andere wandmeubelen.


Deze bijzondere design wandmeubels op maat van interieurontwerper Jan de Weijer bepalen het beeld van de woonkamer van deze klant op een harmonische, smaakvolle wijze.

Groot assortiment aan TV meubels. Stijlvolle wandmeubels op maat. Je hebt al tijden een wandmeubel in je hoofd. Nu moet je idee ‘alleen’ nog uitgewerkt en op maat gemaakt worden. Dat is precies wat wij voor je doen.


Robin Hoet Interieur ontwerpt, levert en monteert alle denkbare wandmeubels op maat. Zo krijgt u een goed idee van uw kast op maat. Uw wandmeubel op maat moet niet alleen een pronkstuk in uw woonkamer zijn, maar naast een mooi ook vooral een praktisch meubel zijn.


Een handig meubel met veel opbergmogelijkheden.

Bij Kastenstudio Utrecht ontwerpen wij voor u of samen met u het ideale wandmeubel. Design wandmeubels Moderne wandmeubels voor allerlei doeleinden. Wandmeubelen bepalen voor een groot deel het aanzicht van een ruimte. De keuze voor de juiste kast of boekenkast en het ideale dressoir of tv-meubel is dan ook zeer belangrijk.


Neem er de tijd voor en oriënteer u uitgebreid voordat u overgaat tot aanschaf van uw wandmeubelen. TV- wandmeubels en audio-meubels. Een wandmeubel op maat maken voor audiovisuele apparatuur, dat is een vak apart. Wij houden rekening met uw bestaande apparatuur, of met het materieel dat u aan wilt schaffen.


Zo kunt u de luidsprekers integreren, in een uitgespaarde ruimte onder het meubel verstoppen of juist speakers in de kast aan de wand. Werkwijze wandmeubels op maat door Rob Sleegers. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt interieurs voor particulieren en bedrijven zoals winkelinterieurbouw.


Wandmeubel op maat , garderobekasten op maat en bijvoorbeeld een inloopkast op maat behoren daar ook toe. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Kamers vrij in Moderne Hotel.


Boek het OP, Chaweng Beach. Een mooi wandmeubel op maat in uw woonkamer met ingebouwde tv, of een wandmeubel op maat om boeken en wijn in te presenteren? Ons team maakt gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Laat de kast maken in uw gewenste RAL kleur, of van één en dezelfde houtsoort. Naast het kiezen van kleur en eventuele houtsoort, heeft u nog de mogelijkheid de kast mooi uit te lichten met LED spots of LED strip. Inspiratie wandmeubels op maat.


De wandmeubels die hier afgebeeld worden zijn slechts een greep uit de talloze mogelijkheden bij Eindeloos Design. Laat u inspireren door de voorbeelden voor bijvoorbeeld een uniek dressoir of televisiekast in de woonkamer, in de gang onder de spiegel, in de slaapkamer enz. Bekijk meer ideeën over Moderne meubels, Wandkasten. Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design.


Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. Moderne Italiaanse TV-wandmeubelen op maat Exclusieve wandmeubelen met geintergreerde flatscreen mogelijkheden. Geheel op maat , uitgevoerd volledig in glas of een combi van hout met aluminium. Rimadesio high end design voor de tijdloze en architectonisch vormgegeven binnenruimte.


Je kunt ook kiezen voor hangende moderne wandkasten als je een modern interieur hebt. Deze vormt een perfecte aanvulling voor je interieur en is daarnaast ook nog functioneel. Je wordt ook uitgenodigd om een kijkje te nemen in onze winkels om meer te weten te komen over de verschillende wandmeubels. U kunt onze online designtool ook gebruiken om de gewenste maatvoering van de wandkast op te geven.


Een wandkast wordt immers tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u vervaardigd. Hierdoor zal de wandkast exact passen in uw beschikbare ruimte en één mooi geheel vormen met uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts