vrijdag 17 juli 2015

Flexa creations schoolbordverf

Schoolbordverf tegen de laagste prijzen. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. De watergedragen schoolbordverf geeft een matte look.


Flexa creations schoolbordverf

De verf is beschrijfbaar en zeer goed afwasbaar. De HD color technology zorg voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht.


Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Flexa Creations : een prachtige manier om. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology. Mooie gekleurde witten en lichte neutralen, die onderling op een mooie manier combineren.


Flexa creations schoolbordverf

Met schoolbordverf kan je leuke, creatieve ideeën tot leven laten komen. Ga bijvoorbeeld voor een complete krijtbordmuur en laat je kinderen er met krijt er hun verhalen op schrijven of tekeningen op maken. Liever contact via Whatsapp? Bij toepassing merk je onmiddelijk de zeer goede dekking en zie je het extra matte effect.


De schoolbordverf is water- verdunbaar en daardoor geurarm, sneldrogend en blijft langdurig mooi. En behandel vooraf de randen met een acrylkwast. Stap 2: de verf aanbrengen. Daarnaast kun je deze nu heel goed gebruiken voor andere functies.


Je kunt bijvoorbeeld makkelijk opschrijven welke boodschappen gehaald moeten worden of er een lief bericht op achterlaten. Van alle schoolbordverf kleuren is zwart het meest functioneel. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.


Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! Flexa Strak op de muur leisteengrijs mat liter (7) 33.


Flexa creations schoolbordverf

De eigentijdse paletten halen hun inspiratie onder andere uit de modewereld. Daardoor ontstaan contrasterende kleurcombinaties en frisse harmonieën. Naast de kleur kun ook voor bepaalde effecten kiezen. De lakken en muurverven zijn in één keer dekkend en gemakkelijk aan te brengen.


Binnen ons assortiment vind je schoolbordverf van bekende merken zoals Histor en Flexa. Naast dat je kunt kiezen voor het klassieke zwart, zijn er ook schoolbordverf kleuren beschikbaar zoals roze of blauw, leuk voor in kinderkamers! Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De Flexa verf kwaliteit is als zeer goed te bestempelen, mits je de juiste producten gebruikt.


Je kunt ervoor kiezen om flexa muurverf op hout te gebruiken, maar lees je van tevoren wel goed in. Vaak is de muurverf te har waardoor het op den duur gaat scheuren, omdat het hout werkt. Kies bijvoorbeeld voor de Muurverf Extra Mat of de Muurverf Zijdeglans.


Zoek je naar Grondlak en Lak Extra Mat uit de Creations -serie? Ook daarvoor kun je gebruik maken van mooie aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts