vrijdag 10 juli 2015

Iittala windlicht

Iittala windlicht

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Kies uit 3producten vanaf € 95. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Iittala windlicht

Als het kaarsje brandt ziet u een prachtige reflectie in dit geperste glas. Kastehelmi betekent dauwdruppel in het Fins. Geïnspireerd op de lichtbakens die zeelieden op de Finse zeeën de weg wijzen, verspreidt Kaasa een. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren.


Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour. Ontdek het uitgebreide assortiment. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken?


Deze keukenvriendjes helpen je. Dit heldere windlichtje heeft een diameter van centimeter en is gemaakt van door-en-door gekleurd glas. Het windlicht wordt handmatig geperst door drie werknemers. Kivi is een veelzijdig object,. Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol.


Designer Ilkka Suppanen kwam op het idee voor de Kaasa windlichten tijdens het zeilen. De bakens in zee die een veilige vaart mogelijk maken vertaald naar een fraai sfeervol object voor in huis. Ook leuk te combineren met verschillende andere kleuren. De Kaasa geeft een prachtig zacht, subtiel licht. Door de kleur en de dikte van het.


Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Windlicht uit de serie Kivi. Teelichthalter Preise vergleichen und günstig kaufen bei idealo. Produkte Große Auswahl an. Kombinieren Sie verschiedene Farben miteinander!


Alle merken Iittala windlicht. De ontwerper heeft bewust gekozen voor deze naam van de collectie. Ook kun je deze windlichten aan de pergola in de tuin ophangen. Wil je de windlichten nóg leuker maken?


Iittala windlicht

Teken met watervaste stift, verf met aquarelverf of plak er allerlei stickers op. Maak een groot windlicht lekker persoonlijk. Hoewel je grote windlichten louter kunt gebruiken als windlicht , kun je nog veel meer met deze woondecoratie. Shop Iittala tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


Der Designer hat den Namen der Kollektion sehr bewusst gewählt. Sie sind im typisch formreduzierten Skandi-Design gestaltet. Dit product is door Jasper Morrison voor fabrikant iittala ontworpen.


Ook vandaag is het windlicht nog steeds een klassieker. De naam van de collectie is afgeleid van het meest noordelijke punt van Groenlands Ultima Thule. Het Ultima Thule- windlicht van Iittala brengt met zijn ijzige uitstraling een glinsterende elegantie op tafel.


Dat is de reden waarom de Klezzer community jou helpt door het schrijven van kwaliteitsreviews over producten die ze in bezit hebben. Waar vind ik gratis producten? Zo goed als nieuw Ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts