dinsdag 21 juli 2015

Stenen beelden abstract

Unieke abstracte beelden voor een betaalbare prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! BEELDEN VAN STEEN van Mirjam de Nijs.


Modern abstracte beelden , handgemaakt.

Abstracte stenen tuinbeelden gemaakt van terrazzo en natuursteen. Hier vindt u unieke stenen beelden met de hand gemaakt uit Zimbabwe. Bestel uw abstract stenen beeldjes uit een collectie van mooie abstracte stenen beelden. Elk beeld heeft zijn eigen unieke kenmerken, dit maakt dat elk beeld uniek is. De stenen beeldjes zijn met veel passie en met de hand gemaakt in Zimbabwe.


Onze unieke stenen beelden zijn afkomstig uit Zimbabwe. Zimbabwe staat bekend om de vele rotsblokken en verschillende natuurstenen die zich daar bevinden. Deze rotsblokken zijn uitermate geschikt voor beeldhouwerk.

Om dit moment werken we hard aan deze pagina. Binnenkort kunt u onze stenen beelden. Beelden in steen, meer abstract. Deze beelden zijn gemaakt van diverse steensoorten.


Bijvoorbeeld van marmer of van serpentijn. Soms is de vorm gebaseerd op de ruwe steen, soms is vooraf een vorm bedacht en geschetst. Vaak plaats ik mijn beelden op één of meerdere stalen staven om het ruimtelijk effect nog beter te accentueren. Grijze, mooi gevlamde Italiaanse marmer.


Wij hebben onze stenen beelden collectie flink uitgebrei temeer wij merken dat klanten steeds meer een stenen beeld willen kopen voor in de tuin. Mooie abstracte stenen beelden of stenen boeddha beelden voor in de tuin, is een ontzettende. Resultaten van zoekmachines!


Info over stenen beelden abstract. Andere kant van het beeld. Zelfgemaakte beelden beeldhouwen mariekeheesakkers. Bekijk het bord stenen beelden van toosjanheesen op Pinterest.

Een vintage donkere groene stenen beeldhouwwerk (serpentine) gemaakt door Bevin Chikodzi in Zimbabwe, Afrika. De sculptuur beschikt over een abstract vogel en het wordt ondertekend aan de onderkant Door Bevin Chikodzi. Het geeft de abstracte beelden van steen van Fieke de Roij een uniek signatuur. Op de website kunt u de collectie van Fieke de Roij bekijken. Er zijn verschillende soorten abstracte beelden van steen.


Zij maakt ook kunstwerken in. Bij abstracte bronzen beelden wordt niet gestreefd om de realiteit weer te geven, de vormen verschillen van de werkelijkheid. Bekijk meer ideeën over Abstract , Speksteen en Inspirerende kunst.


Het tegenovergestelde van de abstracte beelden zijn de figuratieve bronzen, beelden waaronder gedetailleerde Famous Bronzes die gepatineerd zijn. Vaak gebruik ik de wat hardere steensoorten zoals marmer, dolomiet, diabas, Iers- en Belgisch hardsteen die geschikt zijn voor buiten. Ook werk ik in albast, een wat zachtere steensoort die alleen geschikt is voor binnen.


Maar de vormen zeggen wel wat. Stenen beelden abstract -producten zijn het populairst in North America, Eastern Europeen Western Europe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts