maandag 13 juli 2015

Alphacoat

Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Tot korting op Sikkens verf bij Verf. Watergedragen, kwartshoudende structuurverf voor buiten.


Om vuilaanhang tegen te gaan wordt Alphacoat afgewerkt met Alpha Topcoat. Sikkens Alphacoat is een kwartshoudende structuurverf voor buiten. Deze muurverf zorgt voor bescherming en verfraaiing van beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, bouwplaten etc.


Je gebruikt de verf om vuilaanhang tegen te gaan. Op te brengen hoeveelheid ca. Afwerking met onverdunde Alphacoat. Beide lagen narollen met een grove schuimplastic rolborstel.


Alphacoat

Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Het geheel één- of tweemaal behandelen met Alphacoat.


Toepassing van Alpha Topcoat in combinatie met Alphacoat. In beide gevallen narollen met een grove schuimplastic rolborstel. Vervolgens afwerken met Alpha Topcoat.


Daarnaast heeft deze verf een matte en fijnkorrelige structuur en is carbonatatieremmend. Het toepassen van één of twee lagen Alphacoat is afhankelijk van de eisen die gesteld worden ten aanzien van de waterdichthei scheuroverbrugging, duurzaamheid etc. In geval dat een hoge vulling gewenst is, kan Alphacoat Superquartz worden toegepast.


Ideaal voor bescherming en verfraaiing van o. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Wij zijn een Erkend Sikkens Dealer, dus altijd verzekerd van 1 kwaliteit. Gronden met Alphacoat , verdund met water, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Beste verf, scherpe prijs.


Aan te brengen hoeveelheid ca. Op die manier zorgt de roller ervoor dat je de structuur en het effect creëert waar je naar op zoek bent. Verfpoint is Online Sikkens Specialist. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend.


ALPHACOAT Zeer duurzame waterverdunbare muurverf op basis van een acrylaat-copolymeer dispersie voor buiten. BA : ALPHACOAT BASIS MACOTINT sacba9. Op zoek naar handige sikkens alphacoat klusspullen? Vind de voordeligste en beste sikkens alphacoat producten op VERGELIJK. Bescherming en verfraaiing van beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, bouwplaten etc.


Alphacoat

Wij hebben het gehele assortiment van het merk Sikkens, wat snel voordelig kan worden thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts