donderdag 16 juli 2015

Danish design horloges dames

Gemaakt voor jou met liefde en vakmanschap waar materiaal en style voorop staan. Hamden en laat je inspireren. Danish Design horloges voor dames online bestellen bij Trendjuwelier.


Danish design horloges dames

Ontvang een gratis cadeau bij uw bestelling. Klanten beoordelen Trendjuwelier met een 3. Grote collectie horloges op voorraad. Voor 23:bestel vandaag verzonden. Naast uitgesproken vrouwelijke modellen bevat de collectie ook een grote selectie neutrale horloges in twee verschillende formaten voor dames en heren. Op deze pagina vind je daarvan de kleinere modellen.


De horloges zijn voorzien van een typisch Scandinavische stijl. Je hebt het horloge ook nog eens snel in huis. Plaats hiervoor je bestelling op werkdagen voor 23:uur en je ontvangt je nieuwe horloge de volgende dag al in huis.


De simpele, elegante en strakke afwerking geven niet alleen de vormgeving van DD horloges weer. Hetzelfde geldt voor het materiaal. Titanium is super licht en anti-allergisch. Danish design Dames horloges koop je eenvoudig online bij bol.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Veel modellen zijn daarom in twee formaten verkrijgbaar. Een minimalistisch design gemaakt voor jou met oog voor detail! Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


Deze horloges zijn tijdloos, minimalistisch en modern. Je krijgt een stijlvolle look met een horloge van dit merk. En omdat design tijdloos is, is de collectie altijd up-to-date. De kleur van de vierkant kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig.


Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. De Scandinavische designs staan wereldwijd bekend om de simpele, elegante en niet te veel in het oog springende karakteristieken. Minimalistische horloges voor dames vind je ook terug in de OOZOO Vintage collecties. Maar de collectie horloges voor dames bestaat niet alleen maar uit trendy merken.


Danish design horloges dames

Ook klassieke en tijdloze horlogemerken zijn volop aanwezig in de online shop. Naast deze bekende merken heeft Siebel Juweliers een ruime keuze aan nog veel meer topmerken. Kies je favoriet en laat je overweldigen door het enorme aanbod van dames horloges. Bezoek dan eens de horloge sale op Horlogeloods. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.


Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts