maandag 13 juli 2015

Paardrijhandschoenen wit

Bespaar tot wel via kiesproduct. Naast de witte en crème wedstrijdhandschoenen en de zwarte handschoenen voor training zijn er nog heel veel kleuren verkrijgbaar. Van felblauw tot zonnig oranje, stijlvol bruin en hip roze of opvallend rood. In een sportieve look met een embleem of borduring.


Stijlvol afgezet met een contrasterende bies of juist afgezet met chique strass. Daarnaast zorgen veel handschoenen ook voor extra grip op de teugels en extra bescherming van je huid bij de vingers. De binnenkant van paardrijhandschoenen zijn ontworpen voor een goede grip voor de teugels en de gebruikte materialen zijn anti.


Paardrijhandschoenen zijn speciaal ontworpen om ruiters zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Deze handschoenen beschermen je handen en vingers tegen de wrijving, druk en het snijden van de teugels. In ons assortiment vind je meer dan verschillende modellen ruiterhandschoenen voor dames, heren en kids.


Kies zomerhandschoenen om je handen te beschermen en grip te krijgen op zweterige teugels in het warme weer. Bescherm kleine handen met Horze paardrijhandschoenen voor kinderen. Goede grip en comfortabele pasvorm voorkomen dat de teugels wegglijden. Maat s zijn van drunens ruitershuis mijn pony is met pensioen, vandaar dat ik mijn spullen verkoop. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Een goede grip voorkomt dat je teugels uit je handen glijden of dat je teugels gaan schuren in je handen. Voor meer paardrijkleding neem een kijkje in ons ruiterwinkel. Handschoenen om te paardrijden. De zeer elastische, goed verwerkte noppenhandschoen overtuigt door zijn universele pasvorm (extra klein), wasbaar tot 30°C.


Witte paardrijhandschoenen. Ben je zover met paardrijden dan je proefjes en wedstrijdjes gaat rijden? Dan heb je witte rijhandschoenen nodig. Onze witte wedstrijd handschoenen hebben anti slip aan de binnenkant. Zo voorkom je dat de teugels door je vingers glippen.


Koop je witte paardrijhandschoenen online bij Ruiterkids. Ruime keuze uit paardrijhandschoenen voor kinderen en volwassenen. Paardrij handschoenen in vele kwaliteiten en kleuren of maten. Van fleece met noppen tot en met de luxe Softshell. Ruitershop Pas de Deux is een zeer ruim gesorteerde en gespecialiseerde ruitersportzaak.


Paardrijhandschoenen wit

Wij hebben een grote collectie ruiter- en paardensportartikelen van vele. Leren rijhandschoenen of de veel verkochte synthetische leren rij handschoenen van Catago die slijtvast en met veel grip zijn. Online Kopen bij Ruitesport Katerbarg!


HORKA Serino paardrijhandschoenenMet deze mooie paardrijhandschoenen van HORKA heb jij een optimale bewegingsvrijheid en krijg je geen zweethanden door het ademende materiaal. Ze zijn gemaakt van kunstleer in combinatie met katoen en elastische delen. Gratis verzending vanaf euro. Ook zijn ze gemaakt van verschillende soorten materiaal, bijvoorbeeld leer en polyester. Dit is afhankelijk van elke ruiter.


Paardrijhandschoenen wit

In de zomer kun je het beste kiezen voor de handschoenen die het best zitten en die ervoor zorgen dat je handen niet gaan zweten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts