maandag 13 juli 2015

Krijtverf afwasbaar

Kies uit producten vanaf € 395. Door de krijtverf te beschermen met de Dead Flat Eco Sealer wordt deze afwasbaar en kun je de muren goed schoon maken. Direct klaar zijn na het schilderen?


Dit is een matte, hyper afwasbare verf. Onze krijtverf is snel droog en zeer economisch in verbruik. Het is een milieuvriendelijke, natuurlijk product. De verf heeft een zeer matte en fluweelpoederige uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de krijtverf een zeer diepe, intense en volheid van kleur.


Deze professionele krijtverf is afwasbaar , overschilderbaar en zonder primer aan te brengen. Wil je krijtverf in je badkamer of keuken toepassen dan kun je de muur afwerken met onze Zeer matte vernis maar beter is het om in plaats van krijtverf te kiezen voor onze matte afwasbare muurverf ‘Projectverf’. Het poedermatte effect komt tot in de kleinste detail tot zijn recht. GAMMA WoodWall geeft uw huis de cottagesfeer van de Engelse countryside.


We produceren voor ons eigen merk Justpaint maar ook voor vele private labels groot en klein, binnen- en buitenland. Verder maken wij kalkwas, chalkwax, boenwas, craquelé mediums, patina, kalkpasta, glaceerverf en vernissen. Schildt krijtverf is een krijtmatte, uitstekend dekkende krijtverf. Voor muren en houten meubels.


Een krijtverflaag is enigszins poreus. Daardoor is Abbondanza krijtverf heel geschikt voor decoratieve technieken zoals het doorschuren van verflagen en patineren met was. De kleuren op onze kleurenkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de Classico Fluweelzachte krijtverf krijtverf.


Krijtverf afwasbaar

De kleuren van Fresco 1 minerale kalkverf met kleurnuances Kalkverf en Marrakech Walls 1 minerale verf met beton- of Tadelaktlook hebben de specifieke kleurnuances die eigen zijn aan deze verf en kunnen iets lichter tonen. Met muurverf kun je je woning in een mum van tijd een geheel nieuwe stijl geven. Of je nu voor muurverf kleuren of wit kiest, je zal direct zien dat je woning opgefrist is.


En latex verf of krijtverf ? Gelukkig heeft Kwantum een grote collectie (afwasbare) muurverf in allerlei kleuren. De KlusWijs krijtverf droogt snel en kan na droging worden behandeld met KlusWijs vernis voor krijtverf om de krijtverf beter afwasbaar en nog intenser te maken. Daarom is deze matte muurverf uitermate geschikt voor het schilderen van muren en plafonds in keukens en badkamers. Daardoor kun je met krijtverf heel gemakkelijk een authentieke uitstraling creëren.


Krijtverf afwasbaar

Blendd: met de P van Painting the past! We kunnen ons voorstellen dat u liever vandaag dan morgen aan de slag met Painting the past. Voordat u de kwast aan het werk zet is het goed om te weten dat de verf makkelijk is aan te brengen, eenvoudig afwasbaar is en ook nog eens makkelijk overschilderbaar is. De krijtverf van Mia Colore is, door de natuurlijke pigmenten, milieuvriendelijk en geeft een zeer matte look.


De collectie bestaat uit diepe, intense kleuren. Deze krijtverf is geurarm, gemakkelijk te verwerken, dekkend en afwasbaar. Snelle verwerking: In de meeste gevallen hoef je de niet te schuren! De matte krijtverf is op acrylbasis en geschikt voor zowel binnenmuren als houten meubels. Deze geweldige Wall Paint van Annie Sloan heeft een hele mooie poederachtige uitstraling en is volledig afwasbaar en u kunt het zelfs schrobben.


Dat is het grote voordeel ten opzichte van Annie Sloan Chalk Paint op de muur. Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf. Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning.


De krijtverf is gemakkelijk aan te brengen en geeft jouw wanden, meubels of accessoires een poedermat speciaal effect. Krijtverf kopen bij Praxis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts