woensdag 22 juli 2015

Merino wollen deken

Pure Onbehandelde Merino Wol. We zoeken over de hele wereld naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen. Ecologisch, Zacht en Warm. Merino wol zit comfortabel en zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft bij kou. Merino kleding van merken als Icebreaker, Supernatural en Woolpower.


Verfraaien van uw huis met Dekens.

Ruim assortiment online bestellen! De specifieke eigenschappen van deze wolsoort: zachtheid en volume,ideaal voor het weven van dekens deze zijn dan ook zeer comfortabel , maar uitstekend toepasbaar als elegante en comfortabele plaids en sjaals. Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens.


Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Chunky gebreide deken , reus brei deken met gezellige gooien deken , dikke deken , merino wollen deken , chunky gebreide gooien. MERINO WOLLEN DEKENS EN PLAIDS. Een mooi geschenk voor op kraamvisite! Alle wollen dekens die wij via onze webshop aanbieden zijn gemaakt in de Baltische Staten en van hoge kwaliteit zuivere scheerwol, lamswol en merino wol.


Stuk voor stuk prachtige geweven wollen dekens in een steeds wisselende en.

De Merinowol is afkomstig van een van de bekendste schapenrassen in de wereld namelijk het Merino -schaap. De wol wordt over het algemeen geprezen voor de kwaliteit en heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor de productie van een soepele zachte deken. De meeste Merinowol komt tegenwoordig uit Nieuw-Zeeland en Australië. AaBe scheerwollen dekens zijn Nederlands bekendste dekens. De dekens zijn gemaakt van verschillende soorten wol en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.


Ons assortiment biedt warme dekens gemaakt van heerlijk zacht wol. Een klassieke wollen deken is uitermate geschikt om onder te slapen, maar is ook een welkome toevoeging aan je beddengoed tijdens koude nachten. De wol van het merinoschaap is een stuk fijner. Daardoor voelt een merino wollen dekbed luchtig en soepel aan.


Het valt mooi om je lichaam heen en de droge warmte die al die luchtigheid voor je vasthoudt, voelt weldadig aan. Als je merino zegt, zeg je ‘droge warmte. Het gevoel dat je kent van een bed met pas verschoonde lakens. De dekens van merinowol worden geleverd in vaste maten, die in een dekbedovertrek passen, maar wij kunnen ook voldoen aan uw speciale wensen op het gebied van maten.


Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de merino wollen dekens echt als een deken te gebruiken, dus zonder dekbedhoes, maar met een laken. Zachte, zware merino wollen deken voor op be de bank of op het terras. In vier verschillende kleuren en two-faced.


Een merino wollen deken past bij iedereen thuis. Warme wollen dekens van merino wol. Deze kwaliteit vindt u nergens voor deze prijs.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Super chunky deken is gemaakt van superfijne Australische Merino wol garen (micron), dat een van de zachtste vezels op aarde is.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Stop de deken in elk geval nooit in een droger en gebruik geen blekende middelen. Wollen dekens of plaids wassen. Je kunt het beste een wolwasmiddel gebruiken, maar let op: geen wasverwachter!


Verzending vanaf €in uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts