donderdag 16 juli 2015

Gordijnen wave plooi

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vind wave gordijnen het nu op Kensaq. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Bij de wave gordijnen worden de gordijnen zo gemaakt dat er golven in de gordijnen komen. Eigenlijk zoals de gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede hangen. Deze glijders zijn draaibaar en onderling verbonden met een dun koordje met een afstand van cm.


Ze zorgen ervoor dat het gordijn golvend in diepe plooien hangt. Een wave - plooi gordijn hoeft niet veel duurder te zijn dan een traditioneel geplooid gordijn ! Voor een gemiddeld wave - plooi gordijn heeft u niet meer stof nodig dan b. Bij wave gordijnen worden er golven in het gordijn gemaakt en deze komen altijd onder de rail te hangen. Toepassingen van gordijnen met een wave plooi.

Gordijnen wave plooi hebben een strakke moderne uitstraling. Vroeger werden er vaak gordijnen gemaakt met ingeslagen ringen en deze kwamen dan altijd aan een gordijnroede te hangen. Verschillende gordijnen plooien. Er zijn verschillende soorten plooien voor in een gordijn , zoals de dubbele plooi (vlinderplooi), enkele plooi en de wave plooi.


Het verschil tussen een wave plooi en de overige plooien , is de manier waarop de wave -plooiband is vastgestikt aan de bovenzijde van het gordijn. In onze webwinkel kunt u niet alleen terecht voor het bestellen van uw gordijnen met een wave - plooi maar ook voor alle onderdelen om zelf uw wave - plooi gordijn te maken. Daarnaast kunt u ook nog kiezen hoeveel plooi toeslag u wilt gaan aanhouden en deze bepaald samen met de afstand van de runner de diepte van de plooi.


Let op bij een wave - plooi heeft het gordijn een plooidiepte aan de voor en achterzijde van het gordijn. We maken ook embrasses in dezelfde stof als je gordijnen. Stap 2: Kies je maakwijze. Je kunt kiezen uit verschillende plooien om te zorgen dat je gordijnen precies vallen zoals jij dat wilt. Welke plooi kies ik voor mijn gordijn ? Naast de veel gebruikte enkele en dubbel plooi zijn er ook nog een aantal andere mogelijkheden.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Doordat het wave - plooi gordijn daar strak onder komt te hangen en een behoorlijke pakketdiepte heeft is de rail bijna niet te zien en krijgt u het idee dat het gordijn in de ruimte zweeft.


Als uw gordijn naar de zijkant is geschoven dan ziet u de rail uiteraard wel maar deze mooie bijzondere rail mag dan ook gezien worden.

Hieronder kunt u de gordijnen met wave plooi bestellen. Per stofsoort ziet u welke stoffen wij aanbieden, de samenstelling van de stof en de beschikbare kleuren. De stof Parma is een transparante linnen stof die een mooie natuurlijke uitstraling heeft en in meerdere natuurlijke tinten leverbaar is. Deze naam is niet voor niets gekozen.


Het gordijn valt in een golvende plooi. Het grote voordeel naast het prachtige uiterlijk is dat u geen moeite meer hoeft te doen om het gordijn netjes in de plooien te hangen na openen of het sluiten van de gordijnen. Een speciaal systeem zorgt ervoor dat de afstand tussen de plooien gelijk blijft.


WavebandDe nieuwe trend: Waveband waarbij de runners telkens op eenzelfde afstand met elkaar verbonden zijn en uw gordijnen ongeplooid onder de rails hangen. Wave rail met plafondmontage en Wave railroedes met plafond- én wandsteunen. Lees meer over Wave gordijnen. Op onze pagina Wave -info is alles te lezen over Wave gordijnen , Wave runners en Wave -rails. Een uitgekiend systeem van Wave -glijders en Wave -gordijnband zorgt dat het wave gordijn met een mooie strakke plooi onder de Wave -rails hangt.


De drievoudige plooi , vaak triplooi genoem laat de gordijnen in mooie rechte pijpen hangen. De bokaalplooi is een elegante plooi met een klassieke uitstraling. Er wordt hier het maximale stofverbruik toegepast. WAVE TYPE Kiest u voor een overgordijn met een wave plooi type dan bedraagt de vloeite 7. Deze plooi is gevuld waardoor er een vorm van een bokaal ontstaat.


In een meter gordijn zitten gordijnhaken. De tussenliggende afstand tussen deze haken bedraagt 6cm (10cm bij een strak uitgetrokken gordijn ). Eindelijk de juiste stof gevonden maar dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts