donderdag 9 juli 2015

Behang dierenvacht

Behang dierenvacht

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Leverbaar in diverse kleuren. Voelbare haartjes en door het blokmotief krijgt de wand een bijzonder schaduw effect.


Materiaal zeer sterk vinyl, stootvast en makkelijk reinigbaar met een vochtige doek. Afmeting rol: 70cm breed en lengte 10meter. De naam van deze collectie zegt het eigenlijk al. Zo vindt u in deze collectie wandbekleding structuren van o. Jachtluipaard) of panterprint. En koeienvacht in schitterend.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. DIERENVACHT BEHANG - Dutch Jungle Club Pelage Charcoal PapierbehangRollengte meterRolbreedte cmPatroon cmHoewel deze collectie is voorgelijmd adviseren. Lengte van de rol meter.


Vinylbehang behangen met pakje Perfax paars en behangspatel. Twijfelt u over de kleur, vraag dan een staaltje aan! Dit rijke vinyl behang heeft de structuur van koeienvacht, gelegd in een patroon van vierkante blokken. Het behang is leverbaar in tal van warme en rijke kleuren.


Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Ontdek ons unieke assortiment dierenvachten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Aantal Voeg toe aan winkelwagen.


Dieren behang - dierenprint behang - zebraprint behang - tijgerprint behang. Op zoek naar een specifiek behang thema? Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Dierenprint behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft.


Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Dierhuiden voor op de muur in de vorm van wandbekleding en behang met vaak zeer realistische effecten. Of u nu behang met een hertenhui een paardenvacht, slangenleer, krokodillenhui schubben, tijger- of koeienvel zoekt het is er allemaal.


Behang dierenvacht

Huid behang is natuurlijk, oogt aaibaar en kleed letterlijk wam aan. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Groot assortiment in dieren behang.


Onze dierenprints gaan van tijger, zebra, luipaard en krokodil tot aan zelfs paarden, herten, koeien vogels of papegaaien. Ons dieren behang voelt zelfs aan als een echte vacht! Online behang kopen bij Webwinkel Vonk's behang tegen de laagste prijzen! Behang direct uit voorraad leverbaar.


Outlet behang tot wel korting! Daarnaast is het niet onbekend dat Elitis een voorliefde heeft voor dierenvacht behang. Bij onze klanten is dit soort behang erg gelief want dierenprint behang is op dit moment een veelvoorkomende woontrend.


Eigenlijk is dit behang nooit uit de ‘mode’. NL 3dagen retourneren 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts