dinsdag 28 juli 2015

Raceauto behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.


Raceauto behang

Vintage Formule racewagens pronken op de muur in de slaapkamers van onze jonge coureurs. Op een donkere verweerde achtergrond pronken vintage Formule racewagens. Het raceauto behang geeft de kamers van onze jonge coureurs een fijne warme sfeer. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Het behang is biologisch afbreekbaar.


Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.


In het behang zitten geen zware metalen. Het patroon herhaalt zich na centimeter. Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in.


Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat! Met het Race Auto fotobehang maak je je interieur echt compleet! Het vlies zorgt ervoor dat het fotobehang sterker is dan normaal papieren behang. De lijm kan aan de muur aangebracht worden. Zonder enige wachttijd kun je het behang aanbrengen aan de muur, wat veel tijd en werk scheelt.


Raceauto behang

Fotobehang op maat gemaakt. Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs. Wij produceren foto behang op vlies behang. Hiermee geef een jongenskamer een stoere look!


De verzendkosten van het behang is € (pakketpost Post-NL). Op zoek naar trendy fotobehang? De bezorging is altijd snel en gratis. Behang met retro racewagens voor kleine minicoureurs. Dan geef je met dit behang de kinderkamer een stoere look.


Raceauto behang

Studio Ditte behang raceauto donker. Het Formule Raceauto poster behang is ook als fotobehang leverbaar. Het interieur helemaal stylen zoals jij het graag ziet! Het fotobehang Raceauto is ideaal voor de echte Formule fan. Little Ones Raceauto is gemaakt van vliesbehang.


Het lijm kan aan de muur aangebracht worden. Elke ruimte is binnen no time opgevrolijkt met dit mooie behang. Ben je een Audi liefhebber? Dan is het stoere Audi Rbehang geschikt voor jou.


Laat je liefde voor Audi blijken met dit mooie fotobehang. Wanneer je fan bent van autoraces en regelmatige naar Max Verstappen kijkt is het Raceauto fotobehang perfect voor jou. De grootste behang inspiratie showroom in de Benelux Behang op grote wanden.


Onze stylistes helpen graag met kiezen uit 25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts