donderdag 16 juli 2015

Tegeltje met spreuk

Vind tegeltje maken het nu op Kensaq. Tegels van alle merken online. De actuele levertijd is: tot weken. Deze tegeltjes kunnen worden voorzien van je eigen tekst. Een tegeltje met tekst is leuk om aan de muur te hangen.


Elke tekst kunnen wij op een tegeltje drukken. Als tekst voor op een tegeltje kun je denken aan een spreuk of een gedichtje. Maak je eigen tegeltjeshumor! En deel hem met je vrienden. Bestel hier uw favoriete spreuktegel.


Voor elke gelegenheid een passende spreuk. Bij grotere oplages hanteren wij, vanaf stuks, staffelkortingen. Naar wens met eigen verpakking, of in onze luxe geschenkverpakking, vraag een offerte aan.


Tegeltje met spreuk

Uw eigen grappige spreuk op een tegeltje. Uw tegeltje met spreuk eenvoudig besteld en zeer snel in huis! Probeer onze editor voor leuke tegeltjeswijsheden!


Er zijn tal van spreuken voor op tegeltjes, we geven nu de meest gebruikte spreuken voor op tegeltjes. Welkom bij de grootste tegeltjes webshop van Nederland! Delfts Blauw tegeltje bedrukken met eigen opdruk.


Tegeltje met spreuk

Spreuken tegeltjes met een leuke spreuk gezocht? Als het regent in September, valt kerstmis in December. Deze spreuk tegeltjes kun je voorzien van je eigen spreuk. De spreuk tegeltjes worden binnen uur bezorgd. Spreuktegeltjes zijn leuk om thuis op te hangn.


Je kunt de spreukentegeltjes ook gebruiken als cadeau. Heb je een leuke spreuk voor op een tegeltje gevonden? Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Tegeltje met spreuk

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden! De delftsblauwe tegel wordt op 2graden Celsius gebakken, dus kras- en vochtbestendig.


De leukste teksten op de mooiste tegeltjes. Elke uitspraak kan op de tegel worden geplaatst. Ongetwijfeld heb je wel eens een tegeltje met een leuke spreuk , uitspraak of afbeelding aan de muur zien hangen. Deze (delfts blauwe) tegeltjes zijn ontzettend leuk als wanddecoratie.


Bij Fotofabriek kun je geheel zelf je eigen tegeltje maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts