woensdag 8 juli 2015

Jacob jensen herenhorloge

Jacob jensen herenhorloge

Een minimalistisch design gemaakt voor jou met oog voor detail! Hamden en laat je inspireren. Enorm aanbod horloges online. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.


Jacob jensen herenhorloge

De kleinere modellen worden meestal aangeduid als dameshorloge en de grotere modellen als herenhorloge. De meeste horloges zijn uitgevoerd voor mannen en vrouwen. Kort daarna lag het horloge al in het Museum of Modern Art, in New York.


In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie. Of tijdens een feestelijke gelegenheid?


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Eigen atelier en reparatie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 599.


De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals lichtgewicht titanium en saffierglas. Horloges van dit merk hebben echt een tijdloos design, namelijk gestroomlijnd en met moderne vormen die worden gecombineerd met het contrast tussen licht en donker. Jacob jensen herenhorloge titanium series 6analoog. Dit model is voorzien van een quartz uurwerk. Herenhorloge de collectie titanium series model 6ontworpen in Denemarken van.


Jacob jensen herenhorloge

In het millimeter brede herenhorloge huist een betrouwbaar Zwitsers Ronda quartz uurwerk, dat naast de tij ook de datum aangeeft. Kijk bij het tabblad specificaties voor meer gegevens over dit horloge. De kleur van de kast is grijs en de kleur van de band. Jacob Jensen horloges, je krijgt dan ook jaar volledige fabrieksgarantie.


Dit bedekt in drie delen de hele voorkant van de kast en loopt over in de aanzet van de stalen schakelban waardoor een bijzondere reflectie in verschillende richtingen ontstaat en het horloge zo de uitstraling van een sieraad krijgt. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Wij adviseren u voor uw bezoek even telefonisch contact op.


De Icon horloges kenmerken zich door de mooie verdieping in de wijzerplaat, die doorloopt in de edelstalen kast en horlogeband. Bij Horloge Sale heeft u de keuze uit vele dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in de sale. U vindt hier een rijk aanbo een veilige betaling en u bent verzekerde van snelle bezorging.


JACOB JENSEN DESIGN is the essence of timeless Nordic design. The studio has helped create and develop some of the world’s leading brands within home appliances, technology and lifestyle. Vergelijk 2jacob jensen herenhorloges. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Hij heeft zijn stempel gedrukt om een brede reeks producten. Dit horloge legt accent op het verschil tussen dag en nacht de bovenkant is namelijk van leer en de andere kant van titanium wat precies wordt gesplitst in het midden van de wijzerplaat. De wijzerplaat heeft hierdoor twee kleuren.


Op zoek naar leuke jacob jensen herenhorloge mode accessoires? Vind de mooiste jacob jensen herenhorloge accessoires op VERGELIJK. Bekijk op je gemak onze collectie en kies het horloge dat het beste bij jou past.


Bestel je op werkdagen voor 22:dan dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts