donderdag 9 juli 2015

Tafel grey wash

Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Tafels voor lage prijzen online. Ontdek ons unieke assortiment tafels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Kies bijvoorbeeld voor een wash van Abbondanza Taupe of Loam, of gebruik verniswas Taupe. Op het tafelblad op de foto hieronder (was een tafel in kersenkleur) is gewerkt met een wash van Linen en Driftwood. Riet en Lloyd loom stoelen vergrijzen.


Ook riet kun je vergrijzen met een wash van krijtverf. Zij kunnen jou verschillende kleurstalen laten zien van hoe de grey wash er naar verwachting uit komt te zien. Wil je een wat donkere grey wash , dan voeg je nog wat extra verfwash toe.

Voor een lichtere grey wash is logischerwijs de toevoeging van extra water noodzakelijk. Hoektafel Salzburg L65xBacaciahout grey wash. Zo goed als nieuw Ophalen.


Wij verkopen onze eethoek ivm verbouwing waardoor we een nieuwe set hebben gekocht. Hardwaxolie Grey Wash is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Grey wash is dan een mooie oplossing.


Zo krijgt uw steigerhouten meubel een authentieke en doorleefde uitstraling! Het was een beetje een gek ding, in mijn ogen: Grey Wash … toch wilde ik het proberen. Ik kocht een potje bij Action en filmde mijn eerste indruk! Uw meubels met een grey wash of white wash look is prachtig! Volg ons stappenplan om grey wash of white wash op uw meubels aan te brengen.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Deze familie koos voor een ‘ grey wash ’ behandeling van hun salontafel, eetkamertafel en halspiegel.


De woning werd totaal gerenoveerd en ook het interieur: ‘Interieur 2. Bij greywash- en whitewash behandelingen worden eerst alle laklagen zorgvuldig verwijderd.

Deze tafel is gemaakt van steigerhout en is behandeld met greywash. Deze beits geeft het steigerhout dezelfde grijze gloe terwijl de natuurlijke nerven en noesten gewoon zichtbaar blijven. De tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. U kunt kiezen om de tafel in grey - white- of blackwash te bestellen. De bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 76cm.


Ik heb een massief grenen houten tafel die nog voorzien is van een oude dikke laklaag. Aangezien biertafelsets ook een beetje meubels zijn, willen we ook graag deze kleurstelling in ons assortiment hebben. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen komen. Deze zijn echter erg makkelijk met een stukje schuurpapier weer te verwijderen.


U kunt uw tafel gewoon met een vochtige doek afnemen. Voordeel is ook dat de tafel praktisch dezelfde kleur behoudt (alle hout verkleurt donkerder naar verloop van tijd). Deze zijn nu blank van kleur, onbewerkt en ik wil deze omtoveren in een lichte grijze wassing.


Donkere meubels licht of white wash maken is de moeite waard! Het verandert je interieur direct. Bekijk ons stappenplan hoe je donker hout kunt whitewashen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts