dinsdag 28 juli 2015

Somfy tahoma box

Somfy tahoma box

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 725. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. TaHoma is een gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem dat de aansturing, programmering en controle van aangesloten apparaten centraliseert.


Ook kun je je huis in de gaten te houden via camera, bewegingsmelders, openingsmelders en rookmelders. Zo zijn er heel veel functies in huis die u – waar ter wereld u ook bent! Maak eenvoudig en snel van uw huis een smart home. Direct downloadbaar Alles op een rij Klik hier! Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden.


En zo bepalend voor de sfeer in jouw huis. Helemaal afgestemd op jouw leven en ritme. Met de TaHoma regel je tot op de minuut nauwkeurig wanneer en waar welke verlichting aan of uit moet. Met dit huisautomatiseringssysteem stuur je via apparaat de rolluiken, zonwering, verlichting, gordijnen en alarm aan. Vervolgens programmeer en bedien je de aangesloten apparaten vanaf elke locatie.


De TaHoma box kost je 3euro maar in combinatie met andere producten is het weer goedkoper. Bestel hem nu en verander je huis in een smart home. Tahoma vereenvoudigt de besturing van alle aangesloten apparatuur. Sinds de laatste update moet ik telkens 2x inloggen vooraleer ik toegang krijg tot mijn Tahoma box.


Somfy tahoma box

Somfy Scenario Player voor Tahoma Box. Voor de update kreeg ik het scherm in bijlage niet te zien. De box stelt je in staat de verlichting, beveiliging en klimaatbeheersing van je huis, die precies zo is vormgegeven zoals jij dat wilt, met één centraal apparaat aan te sturen. Uw verbonden apparaat activeren.


De werking van TaHoma is eenvoudig en zeer veilig. De server staat in verbinding met de internet router bij u thuis en uw TaHoma box. De TaHoma stuurt de ontvanger aan in de rolluikmotor of een lichtpunt. Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal. Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B. Echter zit ik met belangrijk nogal in mijn maag.


Als ik deze vervang en mijn account overhevel, moet ik dan ieder somfy product opnieuw koppelen ? Of worden deze automatisch mee overgenomen? Blijft de al reeds bestaande app. Kan Tahoma box niet update en de app niet meer gebruiken. Via het web krijg ik steeds de melding dat de functie pas weer werkt na een update van de.


De Tahoma Box vind de eerder verwijderde Somfio motor niet meer en komt met de melding: De identificatie van io-homecontrol-toepassingen is mislukt. Ik heb geprobeert de Tahoma Box te resetten maar dat helpt niet. Enig idee wat ik nog kan proberen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts