vrijdag 17 juli 2015

Oude industriele spullen

Oude industriele spullen

Ieder exemplaar vertelt een verhaal door de mooie gebruikssporen. Je vindt bij ons vintage, brocante en industriële spullen. Bij ons vind je unieke, originele oude meubelen, lampen en woonaccessoires. Al onze items komen rechtstreeks uit het verleden. Met elk item zijn eigen verhaal.


Oude industriele spullen

Van stoere industriële werkbanken, fabriekslampen tot bijzondere vintage woonaccessoires. Bij ons in en rondom de schuur vindt u oude boerderijspullen, brocante en oude industriële spullen. Er is een enorme diversiteit en voor ieder wat wils. We zijn een mooie afspiegeling van brocante markten zoals in Belgiè en Frankrijk. Wij laten de spullen het liefst zoveel mogelijk in de originele staat zodat u zelf uw eigen stijl er aan kunt.


Stoere meubels, vintage accessoires, industriële lampen, glas in lood en oude bouwmaterialen met een verhaal, dat is waar Brocantiek de Linde voor staat! In onze winkel en webshop vind je dan ook bijzondere en authentieke woonitems en accessoires uit vervlogen tijden met een lange geschiedenis en intrigerende verhalen. Als klein jongetje struinde Jeroen de straten af opzoek naar bruikbare spullen. Deze verkocht hij vervolgens op de plaatselijke rommelmarkt, waar hij vaak al binnen een paar uur uitverkocht was.


In een wereld waarin perfectie de norm is, wijken wij af. Roest verkoopt industriële woonaccessoires met een rauw randje versleten, roestig, spannend! De kast is gemaakt van metaal en oude eiken wagondelen! De lades zijn voorzien van stoere metalen handgrepen. De unieke combinatie van hout en metaal zorgt in een handomdraai voor een stoere industriele uistraling in huis!


Deze toonbank heeft ipv een houten ombouw een stalen ombouw. Unieke oude winkelvitrine. Alle laden zijn in beukenhout uitgevoerd. Volledig schoongemaakt en gerestaureerd met behoud van de schitterende patina. Dit handgemaakte industriële tv meubel van massief mangohout en oud staal is flink.


Bekijk meer ideeën over Oude spullen , Vintage en Vintage industrieel meubilair. De lampen passen zowel in een moderne inrichting als in een retro interieur en zijn prima te combineren met design lampen. Denk ook aan een mooie industriële spot gericht op een mooi schilderij of een stoere vloerlamp aan een robuuste houten tafel met oude schoolstoelen. Omdat het zonde is om deze klassiekers verloren te laten gaan, gaan wij juist op zoek naar deze bijzondere items.


Daarna verdienen deze unieke objecten weer een mooie plek, wellicht bij jou thuis. U bent van harte welkom om eens langs te komen bij ons in de showroom, de koffie staat altijd klaar! Voor openingstijden kijk onder aan de pagina.


Oude industriele spullen

Daarnaast kun je in deze winkel ook verf kopen om zelf meubeltjes op te knappen. Ook kun je hier vintage spullen huren voor bijvoorbeeld een bruiloft of fotoshoot. Hieronder zie je een aantal van mijn favoriete items uit hun webshop: Vintage koffer €395. Giga Meubel biedt een ruim assortiment betaalbare meubelen!


Bent u op zoek naar industriële meubels? Laagste prijs garantie Veilig online betalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts